Featured Review

Viaderm: tratament cosmetic intern

Interesul meu pentru frumusețe merge dincolo de ce izbește ochiul și abordarea holistică este calea spre o frumusețe intens prelungită, până la a îmbătrâni frumos. Absolut totul contează, de la felul în care alegi să gândești, la obiceiuri – inclusiv alimentație și, în fine, cosmetică.

Pentru că sunt în căutarea celor mai bune soluții privind fermitatea pielii, și am aplicat tot ce am știut (aici, aici, și aici) pentru a ajuta pielea să se retragă după slăbire, alături de alimentație și hidratare corespunzătoare și sport, am decis să caut un aliat și printre nutricosmetice. Probabil că nici nu știam că există așa ceva, dacă nu primea mama întâmplător, la cabinet, o cutie de Viaderm Skin Beauty de la Walmark.

viaderm skin beauty review

Știam doar de complexul pentru păr și unghii, ca nutricosmetice, nu mă gândeam că există ceva și pentru piele. Ideea unor ingrediente concentrate, pe care, cel mai frecvent, le găsești în creme, care să fie luate pe cale internă, mi se pare de n ori mai eficientă, în condițiile unui supliment alimentar de încredere. Ca nutriționist-dietetician am învățat să privesc cu precauție suplimentele alimentare, și selectez riguros firmele cu care am de a face. Însă ca blogger de beauty&lifestyle sunt curioasă să încerc ce e nou. Despre Walmark nu îmi aminteam să mă fi dat pe spate cu ceva, de aceea am început să iau cu destul de multă neîncredere, în sensul că dacă nu face ce spune, nu strică.

viaderm skin beauty review 2

Viaderm Skin Beauty sună cam așa: conține acid hialuronic, pentru ten hidratat, ferm și fără riduri. Este un produs nutricosmetic unic, bogat în substanțe pentru îngrijirea tenului. Conține patru ingrediente active extrem de eficiente – acid hialuronic, ulei de primulă, coenzima Q10 și siliciu – care, spre deosebire de cosmetice, acționează în interiorul organismului, în straturile profunde ale dermului, având un efect pe termen lung. Aceste substanțe ajută la hidratarea tenului, la îmbunătățirea fermității acestuia, și la estomparea și prevenirea apariției ridurilor.

Ingrediente:

viaderm skin beauty ingrediente

Rezultate: după o administrare regulată de 2x pe zi, la aproximativ două săptămâni am constat o îmbunătățire în fermitate, a nivelului de hidratare și a aspectului pielii în general, pe tot corpul. Pielea pe brațe (cu care am eu o problemă) părea că stă mai ferm, tenul cu mai puține riduri de expresie – am simțit că chiar face ceva. Sunt foarte plăcut surprinsă și, dacă aș fi consecventă, le-aș lua zilnic în continuare, pentru că mi le-am administrat vreo 3-4 saptămâni (mai am un blister, iar capsulele sunt 60, ajung vreo 30 de zile, dacă iei de 2x pe zi). O să le cumpăr, cutia costă 46 de lei și se găsește în farmacii. Cred că merită luate în calcul în schema de intervenție cosmetică&îngrijire.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)