Despre mine

Contact

Pentru întrebări, propuneri de colaborare și publicitate mă gasiți la sigina{@}sigina.com

Vor fi luate în considerare doar mesajele de bun simț, spam-urile și propunerile indecente vor fi ignorate 🙂

Intro

Blog personal de frumusețe și stil de viață. Clujeancă get beget, irecuperabil pasionată de domeniul frumuseţii şi de un stil de viaţă echilibrat, sănătos. Consider că pentru a ne menţine frumuseţea e necesară intervenţie din interior în primul rând (tot ceea ce implică un stil de viață sănătos), abia apoi intervenție din exterior (produse de îngrijire, servicii de înfrumusețare, machiaj, coafură etc). Ador frumusețea interioară și exterioară, iubesc animalele şi pe unii oameni 😉

Ce poți să găsești la mine? Recenzii la produse cosmetice și servicii de înfrumusețare, stil de viaţă și stil personal. Acesta nu este un blog de nutriție și nu va atinge decât teme relaționate cu hobby-urile personale legate de îngrijire&frumusețe.

Ultimul job: Jurnalist de Shopping @Transilvania Media Group, publicațiile: citynews.ro, Mesagerul de Cluj – Shopping (săptămânal), Servus_Cluj – rubrică (cotidian).

Ocupație actuală: Nutriționist-Dietetician Sigina

Cărţi preferate:

Momo, de Michael Ende, Minunata lume noua. Reîntoarcere în minunata lume noua de Aldous Huxley, Numele trandafirului, Umberto Eco, Micul Prinţ de A. S. Exupery şi un volum dintr-o lucrare a lui Eliade, și lista poate continua.

Citate preferate:

Adevărul tău? Nu, Adevărul! Şi vino cu mine să îl găsim. Pe-al tău? Păstrează-ţi-l. Antonio Machado.

Atitudinea, nu altitudinea, determină longitudinea. Anonim

Există două feluri de mândrie, una bună, alta proastă: demnitatea şi orgoliul prostesc. – eu

E-activity: Twitter, Facebook, Youtube Instagram (siginutz)

Avertisment legal: In cazul in care intentionati sa preluati fotografii sau articole apartinand acestui blog, trebuie sa-mi cereti acordul si sa mentionati sursa. De asemenea, furtul de identitate se pedepseste conform legii 161/2003 si directivelor europene in vigoare (Directiva UE nr. 2007/64/CE).


 

 

Comments are closed.