Review Shopping

Acidul hialuronic – the ultimate pampering

Azi am ales să plusez mișcarea de la sală venind acasă per pedes. Îmi place să îmi răsfăț urechile în liniștea de pe strada Actorului, și să privesc cum se-nghesuie toamna în cununa tufelor, și asediul caprifoiului asupra unui balcon de pe traseu. Momente prețioase prin însăși raritatea lor, la care se cunună o serie de zile aglomerate. Tenul este primul care-ți dă de veste cum stai cu programul, deshidratându-se și devenind tern foarte ușor.

De aceea, investesc mult în produse care să îl ajute să nu își piardă strălucirea. De fapt, am un întreg arsenal despre care voi vorbi curând, iar azi vreau să fac focus pe două din cele mai noi care au intrat în ”echipa” mea antiageing: fiolele de acid hialuronic Gerovital și fiolele de colagen și elastină Aslavital. Astea două trebuie musai să fie la tine-n baie în această toamnă!

Aceste fiole sunt diferite de cele din clinicile de chirurgie estetică, pentru că se utilizează topic, deci pot fi folosite acasă. Nu-i așa ce ușurare că poți folosi substanțele astea când ai chef? Eu, personal, sunt îndrăgostită de acidul hialuronic. Ca și colagenul, sunt substanțe proprii organismului, nu sunt ”chimicale”, și sunt cea mai bună soluție de hidratare. Acidul hialuronic este un hidratant care dă acel aspect proaspăt al pielii, în timp ce colagenul și elastinaîmbunătățesc elasticitatea naturală a pielii, care se diminuează sub acțiunea oxidanților ( de la oboseală, poluare, UV etc).

De fapt, acidul hialuronic hidratează în așa fel încât ”umple” ridurile cu până la 24%. Conform evaluării instrumentale, nivelul de hidratare este îmbunătățit cu până la 66.7% după prima oră de la prima aplicare. Despre restul de 24% vă povstesc eu în altă postare.

fiole-acid-hialuronic

Fiole cu acid hialuronic descriere:

Fiolele conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratante şi de netezire a ridurilor.
Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.
Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină cât şi pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.

Fiole cu colagen descriere:

Pierderea elasticității și fermității pielii este cauzată de scăderea nivelului de colagen din piele. Pentru că nivelul de colagen începe să descrească după vârsta de 25 de ani, se recomandă aplicarea Fiolelor cu Colagen. Fiolele cu colagen conțin un ser bogat în:

  • Colagen și Elastină de origine marină
  • Complex Ferulan
  • Extract organic de Goji și Argilă.

Datorită aportului de colagen și elastină ridurile sunt atenuate, gradul de hidratare și elasticitate a pielii este mult îmbunătățit. Tratamentul Fiole cu Colagen asigură:

    • Efect intensiv de hidratare
    • Creşterea elasticităţii pielii
    • Ten mai tânăr, mai sănătos

Eu ador prezentarea în fiole. Ați mai văzut fiolele de păr la mine, îmi place că sunt foarte concentrate. Protejează formula de oxidare, și îți oferă un sentiment luxurios. Este ușor să rupi capul fiolei, conținutul ajunge pentru ten și gât de două ori, asta dacă nu cobori și pe zona pieptului. Se recomandă utilizarea întregii fiole odată, în cură de 10 zile, o dată pe lună. Intră extrem de rapid în piele și nu ai cum să te simți lipicioasă, ca de la creme.  Așa că, dacă ai peste 25 de ani, colagenul îți este potrivit, dacă ești peste 30 de ani, te poți răsfăța cu ambele. Mie îmi place să folosesc fiolele de colagen dimineața, și fiolele de acid hialuronic seara.

Vezi și mărire de buze cu acid hialuronic.

7a3a

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)