Featured Review

Body Sugaring, tratament de prințesă

Răsfățul suprem pe care îl primesc la orice oră din zi sau noapte este masajul corporal. Într-o zi gri de toamnă, la mijlocul săptămânii, după somn puțin. școală și stagii, un masaj bun poate fi echivalat doar de un somn bun de amiaz, iar dacă am parte de ambele, ziua devine în mod automat din gri, roz.

exfoliere peeling gommage scrub corporal (1) exfoliere peeling gommage scrub corporal (2)

Astăzi însă a fost cu totul altceva: mi s-au pregătit 2 ore de răsfăț corporal cum n-am primit până acum. O învăluire de arome seducătoare și de senzații inedite oferite de procedura de exfoliere corporală naturală, cu ulei de măsline, tărâțe, cafea și zahăr brun, executată de Lavinia printr-un masaj senzațional, pare să te ducă cu gândul pe tărâmul Șeherezadei. După acest masaj exfoliant, care a durat cam o oră, în care mi-au fost masate toate zonele corpului, cu focalizare pe cele obișnuit mai rugoase (genunchi, coate, tălpi etc) am intrat în papuceii roz la duș, pentru a îndepărta gommage-ul amețitor de frumos mirositor și a-mi revela noua pielicică fină și hidratată, în vederea următoarei proceduri. Nu mi-aș fi imaginat ce aromaterapie poate să iasă din îmbinarea mirosului de ulei de măsline, cafea, zahăr și tărâțe – oriental, dulce. Un covoraș fermecat care să mă ducă de la duș înapoi, direct pe patul de masaj … va rog? 🙂 Odată dușulită, am fost gata pentru a doua parte a procedurii, îmbălsămarea dulce a tuturor simțurilor și a corpului printr-un masaj extrem de binefăcător, masajul cu miere. Masajul cu miere este și unul terapeutic, puternic detoxifiant. Găsiți câteva cuvinte despre masajul cu miere la Lavinia.

exfoliere peeling gommage scrub corporal (5) exfoliere peeling gommage scrub corporal (13)

 

Senzația moale și pufoasă pe care o conferă masajul cu miere la începutul procedurii se diminuează spre final, final marcat de niște proceduri specifice cu palmele, pentru scoaterea toxinelor, care trec din corp, în miere. Dacă vreți să ”vă gustați”, faceți-o înainte de masare, nu după. 🙂 Mierea foșnește lipicios sub mâinile Laviniei, ca ambalajele de celofan ale bomboanelor. În fond, nici tu nu ești departe: ești o mega-bomboană, dulce la propriu 🙂 După încă aproape o oră de masaj, urmează dușul final, care va îndepărta miericica de pe tine cu ușurință, lăsând la iveală o piele proaspătă, moale, fină, delicată și hidratată, a princess like skin. Închid ochii și simt încă melanjul de arome – cafea dulce, cu miere sau cu zahăr, parfum discret de măsline.

exfoliere peeling gommage scrub corporal (11) exfoliere peeling gommage scrub corporal (16)

Un răsfăț dulce, pentru orice perioadă din zi și din săptămână – Body Sugaring – peeling corporal natural și masaj cu miere, e cea mai recentă implementare a Laviniei Ghișa în materie de îngrijire și remodelare corporală. O găsiți pe facebook, cu număr de telefon cu tot (la info). Procedura e 150 lei cu totul.

Mie gommage-ul îmi place mai dur, dar dacă vă place mai puțin dur, există și acolo o șmecherie, pe care Lavinia o știe. Așa că să îi spuneți dacă vă place mai fin sau mai dur, ca să știe cum să procedeze. Pentru că nu e vorba doar de amestecat ingrediente, există și tehnică acolo.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • cam asta fac si eu acasa(nu la acelasi nivel si nu cu efecte atat de minunate de relaxare/masaj),zatul de cafea cu ulei masline e tot ce-mi doresc pt o exfoliere buna si parfumata,eu sunt fan cafea,asa ca uneori combim(pt intensificarea aromei) cu gelul de dus crema de la yver rocher(preferatul meu) iar apoi hidratare (nu cu miere ca-i prea lipicioasa-abia o folosesc si pt ten in masti pt ca ma streseaza lipiceala ei)cu ulei de migdale in care pun ulei esential de diverse arome,in functie de ce vreau-portocale,lavanda,eucalipt si altele.
    oricum,cred ca acest rasfat “face toti banii”:)mergea alaturi si o cafea,pe buna,ca daca-i de calitate si bine facuta nu face rau,din contra(parerea mea)!

  • asteri, asa este, si eu imi mai fac acasa, la dus, dar nu se compara faptul de a sta relaxat si a primi masaj, inclusiv intre omoplati, unde accesul e dificil, si a te contorsiona prin cada 😀