Review

Moșule, un filler, pliz

Cred că cel mai frumos cadou de 1 Decembrie pentru noi ar fi să ningă. Să ningă des și pufos și să ne ofere acel spectacol pe care doar natura îl poate da. Asta ne-ar face să uităm de depresia iernii și de frigul sticlos, care, uneori, te sfâșie.

Și ca să intrarea-n iarnă să fie mai frumoasă, am pentru una dintre voi o surpriză: setul hidratant cu acid hialuronic Gervital H3 Evolution, constând în apa micelară cu acid hialuronic și serul concentrat cu acid hialuronic. Va zic condițiile de a intra în posesia lui, la sfârșit.

Pentru că iarna avem nevoie să avem grijă la fel de mult de hidratare ca și vara, produsele cu acid hialuronic, Marele Hidratant, cum îmi place să-l alint, nu trebuie să îți lipsească din dotare. Dacă fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution sunt recomandate în cure de câte 10 zile, între aceste cure poți folosi produsele din aceeași gamă.

Una din recomandările mele este crema cu o concentrație de 3% acid hialuronic – într-o cantitate generoasă, de 50 ml și un ambalaj elegant, este baza de îngrijire zilnică pe care o poți folosi mai ales în perioada rece, atât dimineața, cât și seara. Desigur, pentru noi, fetele 30+, dar și pentru mămicile noastre sau alte femei importante din viața noastră, pe post de cadou. Detalii aici.

gerovital-3

O altă recomandare – fierbinte, fierbinte – este serul concentrat cu acid hialuronic 6%, absolut minunat de utilizat și singur, deoarece se absoarbe foarte bine. Dacă, de obicei, suntem obișnuite să folosim serurile înainte de aplicarea cremei (de obicei, de noapte), este recomandat să îl folosiți așa. Eu prefer utilizarea serurilor seara, pentru că ”noaptea e un sfetnic bun” în antiage și regenerare. Serul conține un complex minunat de acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen cu efecte antiage, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă. Îl găsiți aici.

gerovital-1

Probabil una din cele mai bune ape micelare pe care le-am încercat, apa micelară cu acid hialuronic oferă o curățare eficientă, dar delicată, o combinație 2 în 1 dificil de găsit. De obicei, dacă vorbim de o curățare delicată, machiajul se duce greu. Nu deshidratează pielea, așa că dacă trece ceva timp de la demachiere, la îngrijire, nu simți că ți s-a uscat fața. Într-adevăr, un produs de curățare nu trebuie să facă altceva decât să curețe, nu să hidrateze, dar acidul hialuronic face să se simtă diferența la modul în care îți simți tenul după curățare. O găsiți aici.

gerovital-6

Oricând e nevoie de un cadou pentru o femeie, produsele de îngrijire sunt întotdeauna o idee bună.

Pentru mine, luna decembrie este o frumoasă amintire a iernilor de iarnă de la munte, din copilărie, unde ne strângeam toți verișorii. O amintire cu miros de cozonac cu nucă sau mac, copt în cuptor cu lemne, și sarmale în oală de lut, pe pat de surcele de brad. O amintire a bomboanelor de pom de iarnă tari – că se găseau doar de câteva feluri, la care râvneam și ronțăiam în taină, lângă bradul nepăzit. Un decembrie fără griji, cu ”vin pentru copii” fiert cu scorșișoară, din care aveam voie o dată în an. Care e cea mai frumoasă amintire din decembrie a voastră? Apreciez un like&share, iar unul din răspunsuri va fi câștigător de Moș Nicolae – pe data de 5 decembrie seara. Să aveți o lună decembrie doar cu ”laba gâștii” de bucurie, și cu antidot pentru ea, topic!

gerovital-2gerovital-41

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)