Review

New: Gerovital H3 Hyaluron C

Noua gamă Gerovital H3 Hyaluron C a fost lansată pe piaţă cu 5 produse destinate îngrijirii tenului normal cu tendinţă de uscare şi se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-50 de ani.

Cele cinci noi produse de îngrijire a feţei din gamă au la bază Acidul Hialuronic pur şi lipozomal, în concentraţie mărită, precum şi Vitamina C, ambele ingrediente contribuind la estomparea semnificativă a ridurilor, la hidratarea şi regenerarea pielii.

Fiolele conţin un ser bogat în acid hialuronic pur şi lipozomal care, împreună cu Vitamina C, stimulează procesul de reînnoire celulară, umplu ridurile din interior şi menţin fermitatea pielii. Pe lângă puternicele efecte antirid, fiolele contribuie la protejarea tenului şi la corectarea micilor imperfecţiuni ale acestuia.

Crema antirid de zi are efecte de hidratare intensă, antirid şi de protecţie împotriva poluării urbane şi Crema antirid de noapte stimulează procesele regenerative la nivelul pielii în timpul repausului nocturn, atenuează ridurile și îmbunătăţeşte semnificativ fermitatea pielii. Ambele produse au o concentraţie de Acid Hialuronic de 1%.

Pentru întreţinerea zonei sensibile din jurul ochilor a fost creată Cremă antirid contur ochi și buze Gerovital Hyaluron C, concentraţie 2%. Aceasta poate fi aplicată independent sau asociată cu crema de întreţinere de zi sau de noapte.

Cel de-al cincilea produs din noua gamă este Apa Micelară Gerovital Hyaluron C care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Acestea sunt veștile Farmec pentru luna noiembrie, exact la timp pentru a combate sezonul rece. Am avut ocazia să testez fiolele cu AH și vitamina C și sunt, și de data aceasta, încântată la maxim, așa că am hotărât că trebuie să aflați și voi. Momentan am în testare fiolele și crema contur pentru ochi și buze. Fiolele, ca de obicei, conțin o cantitate generoasă de produs per fiolă, ajunge din abundență și pentru zona gâtului și decolteului, zonă care după 30 de ani nu e voie să fie trecută cu vederea. Asta pentru că știți – vârsta se vede mai ales pe gât și pe piept. Ca și cazul celorlalte fiole, din gama Premium Care, sau fiolele de AH simple sau cele de colagen, și acestea odată deschise, trebuie aplicate. Am văzut pe la prietene de ale mele care lasă fiola cu produs de pe o zi pe alta deschisă, pentru că ”e prea mult produs și rămâne și pe a doua zi.” În niciun caz n-o lăsați de pe o zi pe alta, că se oxidează și efectul se risipește.

Ca și efect, se simte o hidratare fantastică și un aspect extrem de tânăr a doua zi – de aceea, eu prefer să le aplic seara. De asemenea, le mai folosesc în zilele în care am evenimente seara, și sunt obosită, insist cu masajul facial și îmi ofer un mic răsfăț revigorant. Abia apoi aplic machiajul, și diferența este vizibilă: tenul nu mai e tern și obosit, e hidratat și proaspăt. Crema contur de ochi este bunicică și ea, dar nu vă pot spune o părere obiectivă, pentru că am utilizat-o mereu în combinație cu fiolele. Pe buze, însă se observă efectul sinergic cu AH intern pe care îl am deja în buze, și dimineață arată pline și hidratate. Prezentarea e haioasă, același tip de flacon ca la serul contur de ochi Aslavital, ușor de dozat, elegant. AH este ingredientul meu preferat deja de mai mult timp, și e, probabil, cel mai bun hidratant intern și extern la ora actuală.

Ingrediente contur ochi si buze Hyaluron C

Ingrediente fiole Hyaluron C

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)