Blond Hair Lifestyle Nutritie&Sanatate

Vine primăvara! Minerale şi vitamine pentru revigorare!

Vine primăvara. Asta este o veste bună, se duce frigul, se duc mâncărurile grele şi de multe ori lipsite de ceea ce are corpul nostru mai mare nevoie: vitamine şi minerale. Nu este străin faptul că în această perioadă apar spasmofiliile şi carenţele nutriţionale, în general. Legumele şi unele fructe prezente în hipermarketuri, cu mod de cultivare discutabil – pe care oricum nu le consumăm, mulţi dintre noi, zilnic – nu prezintă o garanţie că păstrează toate proprietăţile pe care ar trebui să le aibă fiecare.

A venit primăvara… deci s-ar putea ca mulţi şi multe dintre noi să ne gândim că trebuie să ne mişcăm puţin fizicul şi să facem un sport. Transpiraţia e bună, că ies toxinele, însă odată cu toxinele se pierd şi cantitate din mineralele necesare pentru corp. Fiind în deficit, te simţi mai obosit şi mai vlăguit şi nu ştii de ce. Acesta este motivul. La efort de excepţie, trebuie o nutriţie de excepţie.

Când carenţele sunt prea mari (ne spune medicul că avem lipsă de… şi de…), simplul consum de alimente care conţin ceea ce ne lipseşte nouă nu mai este suficient. Este nevoie de o cantitate mare, imediată, ca să ne acopere deficitul. Pentru aceasta, suplimentele alimentare de bună calitate sunt o binecuvântare.

Aşa că m-am gândit că ar fi frumos să vă prezint 2 produse de la FLP pe care eu le consum cu încredere de când au apărut ele, de fiecare dată când am nevoie: Forever Calcium şi Nature-Min.

Calciul este mineralul cel mai răspândit în organism. Necesarul zilnic de Forever Calcium este de 1000 mg în asociere cu vit. D şi magneziul, doi compuşi esenţiali pentru maximizarea absorbţiei calciului. Cu o plăcută aromă de vanilie, cu câte două capsule dimineaţa şi două seara vă asiguraţi organismul, efectul benefic simţindu-se încă din primele zile.

Nature-Min este o formulă avansată, reunind forme biodisponibile din sedimente de plante şi animale marine de pe fundul mărilor, pentru absorbţia lor maximă.  Acest produs conţine majoritatea mineralelor existente în organism.

Pe lângă evitarea sau acoperirea carenţelor, folosesc Nature-Min şi pentru perioadele în care stresul este mai mare, ajută împotriva căderii părului şi face unghiile mai rezistente. În comparaţie cu mineralele de la alte firme, acestea nu fac poftă de mâncare, ca atare, nu te îngraşi.

Pentru vitamine recomand Forever Kids (de la care nu am momentan poză). Se numesc aşa fiindcă sunt realizate în forme atrăgătoare să le placă şi copiilor, care sunt mai greu de convins să pape orice nu e bun la gust, au o aromă deosebit de plăcută, se pot ronţăi.

Vă doresc o primăvară frumoasă şi să fim sănătoşi!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • scurt si la obiect.spune.mi te rog ce gust au tabletele nature-min?sunt masticabile?

  • irina, se inghit, nu sunt masticabile 🙂

  • :)))stii de ce am pus aceasta intrebare? pt ca mi-a spus un distribuitor ca orice suplimente alimentare de la forever se pot mesteca.wtf? am zis sa incerc,dar m-ai convins ca se inseala amarnic respectivul. ms mult pt raspuns.