Lifestyle

Untold Stories 2021. Time.

Când vorbim despre sănătate nu ne referim doar la dimensiunea fizică. Ne referim și la sănătatea psihică și emoțională – e una din ideile cu care încep unele discuții cu pacienții, la cabinet. Degeaba ești sănătos fizic tun, dacă trăiești într-o continuă restricție și acumulezi frustrare. Într-un final, răbufnești. Și tu crezi că tu ești problema, când de fapt abordarea e complet greșită.

Am trăit un Untold 2021 care deși adaptat vremurilor în care trăim, a fost la fel de magic cum ni-l aminteam, parcă dintr-o altă viață. Un strop de normalitate pentru psihicul și emoționalul nostru, sorbit de fiecare după discernământul și conștiența fiecăruia și atât de binevenit! Daunele psihice și emoționale sunt urme adânci și nevăzute pe care pandemia le-a lăsat și care depășesc cu mult orice altceva. Este nevoie, în primul rând, să ne simțim oameni, ce rost are să fii fizic sănătos, dacă înauntru nu mai ești?

Time Stage – Sasha Lopez

Contrar imaginilor din media și a hate-ului imens de pe net, majoritatea scenelor au adunat lume destul de rarefiată, inclusiv la Main Stage. Am putut să dansez și să mă bucur de vibe și mai la distanță de alții – nimic diferit de Parcul Central într-o duminică însorită, terase, piețe unde e mereu multă lume și e firesc să fie, că nu poți sta la infinit în casă și să mai fii ”tot” la cap. Avem nevoie de oameni.

În acest context, scena TIME mi-a atras cel mai mult atenția în acest an. TIMPUL ne-a arătat în ultimii doi ani că depindem unii de alții, că nu putem fără oameni și că avem nevoie de contact vizual și fizic, să vedem expresia feței, mimica – trăim și ne încărcăm împreună! S-a simțit tot acest vibe în festival, nevoia de conectare, dorul, bucuria. Nu avem TIMP de irosit și avem doar clipa prezentă cu adevărat. Trăim aici și acum, nu la anul, nu festivalul viitor. Și îmi pare rău dacă unii înțeleg prin asta inconștiență, n-are nicio legătură. E vorba de a nu-ți amâna viața și a te bucura conștient de prezent. And now it’s Untold TIME.

Te invit sa citești și:

The World Capital of Night and Magic – 2016

Sezi bland, sunt la Untold – 2016

All Told 2016

Cum sa te bucuri de racoare pe caldura – 2017

Duios pe langa elucubratii – 2017

Live The Real Life Fantasy – 2017

Rockstadt vs Untold 2018

Viata dupa Untold 2018

Day Dreaming & Nostalgia – 2019

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)