Lifestyle

Toamna se numără…festivalurile

Bobocii de pe lac au crescut și îngroașă rândurile pitorești de rațe. Mai e puțin până se numără bobocii universitari, ne bucurăm de câteva raze de soare în nestatornicia vremii de septembrie.

Weekend-ul acesta este Jazz in the Park și se desfășoară în trei locații superbe – în Parcul Etnografic, pe bază de bilet și evident dovadă vaccin sau test și la Iulius Mall și în campusul USAMV cu acces liber – tot cu dovada de vaccinare sau test negativ. testarea covid se poate face pe loc si costa 40 lei. Eu va invit sa vedeți locațiile și programul, eu am descoperit că îmi place cum sună Moonlight Breakfast (la ora 14 in campusul USAMV) – Toate info – program acces, bilete aici.

Da-i play :) 

Săptămâna următoare este Untold Festival – nu pot să-mi imaginez ce va însemna Untold fără cele 30 de grade cu care ne-am obișnuit, probabil atmosfera va fi incediară, fiind cam cel mai promițător line-up de anul acesta și cred ca ne vom încălzi singurei dansând până dimineață. Ok, și cu niște shot-uri 🙂

La Untold Festival de anul acesta puteți vizualiza aici scenele, între numele sonore se află David Guetta, Fedde Le Grand, Benny Benassi (ce vremuri), Parov Stelar, Subcarpati, The Script (whoa), Netsky, Rudimental șșiii mulți alții, intrați pe site la Stages să vedeți. Eu aștept Lost Frecuencies ca și câââââând…

Later edit vezi Untold 2021, si Untold Story Time.

După Untold, în 16-19 septembrie se desfășoară FICT – Festivalul Internațional de Carte 2021. Știu că pentru mulți nu prea sună cool un festival de cultură și mai ales investiția în limba maternă și-n vocabular, însă eu am crescut între cărți și cu siguranță mă vedeți pe acolo, ușurându-mi considerabil bugetul pentru ”provizii de iarnă.” Adică ce naiba să faci în serile urâte și gri care se anunță curând, în afară de sală și citit ceva mișto sub o păturică, la căldurică (după sport)? Vă rog să intrați pe facebook la FICT să vedeți ce și-au propus pentru această ediție.

Cică învie și Cluj Blues fest în 18-19 septembrie, la Iulius Park, deci nu intrăm în bezna interminabilă a sezonului rece încă fără să stăm nițel pe-afară la muzică bună și să mai vedem oameni la față. Că cine știe cât mai putem să ne vedem la față între noi – nu mai fac față psihic la a vedea numai ochi. Aici aveți facebook-ul Cluj Blues Fest și instagram-ul, dar și #cometobluj pentru postările voastre de instagram.

#cometobluj

Dacă am uitat vreun eveniment fain din urmatoarea perioadă de care voi știți, vă rog să lasați în comentarii despre ce e vorba și link către site să vedem și noi. O să ne vedem mai des pe blog, pentru că facebook și Instagram mă calcă deja pe bătătură – tu crești niște conturi pe care le poți pierde oricând, ba mai vor și bani pe postări ca să ajungă la oameni, însă blogul e mereu aici, nu pleaca nicăieri, nu ”mă pierdeți” de aici, cine vrea știe unde mă găsește.

Ne vedem curând, dar ceva mai îmbrăcați 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)