Lifestyle

Untold Stories 1: Cum să te bucuri de răcoare pe căldură

Căldură mare, mon cher. Sunt ani de zile de când n-am mai avut așa o vară. Dragonul Gustar și-a făcut debutul scuipând flăcări și scăldând orașul într-o lavă de aer fierbinte. În care procedezi exact ca-ntr-un incediu: te echipezi corespunzător 🙂

Hair: Răzvan Săbău                 Foto: M.Fiama 

Uite câteva trucuri pe care le poți face, și pe care le-am experimentat și eu în anii caniculari trecuți:

  • ieși cu părul ud, o să îți țină răcoare și poți să îl uzi din când în când și acolo. Caută wet look hair, încearcă o pieptănătură de acolo și ia un gel cu efect umed, să îl ai să te ajute. Când ți se usucă părul, îl poți uda și modela din nou
  • udă-ți șosetele. Stoarce le și trage-le în picioare. O să pari ca o nebună cu șosete pe 30+ grade, dar n-o să aibă nimeni habar de ce. Poți opta pentru ciorapii over knees, crea un look glam rock lejer pentru festival, și îți menții toată gamba răcoroasă
  • udă-ți tricoul/maioul/rochița de culoare închisă și de bumbac. Dacă ai o rochiță mini de bumbac, de preferat neagră (sau o altă culoare, pe testate), poți să o porți udă fără să se observe dinafară. La temperaturile de peste 30 de grade se va usca în scurt timp pe tine și va trebui să o uzi/storci din nou.

Varianta mea preferată este cu o bluzorochiță simplă, neagră, te ferește incredibil de arșiță și ceilalți n-o să priceapă cum tu nu mori de cald 🙂 Am pus-o în practică de nenumărate ori în verile caniculare de prin 2008-2009. Aceste idei te ajută și să te bucuri de festival pe durata zilei, pentru că – tocmai am fost – set-up-ul este minunat!

Azi a început Untold, The Real Life Fantasy, pe care îl așteptăm majoritatea cu nerăbdare. Check in-ul a început de aseară, măsurile sunt mai drastice decât anii trecuți sau decât la EC, ești scanat și la intrare și la ieșire, pe bază de buletin. Orășelul Untold arată minunat, presărat cu rozul magenta al celor de la Telekom.

Poți câștiga noul Samsung S8!

Nu știu despre voi, dar eu îmi doresc să mă înscriu în concursurile organizate la Telekom. Anul acesta, Telekom, în parteneriat cu Samsung oferă niște senzații futuristice care amplifică magia Untold. În zonele de relaxare de la scena galaxy (Polivalentă) se poate interacționa cu camera Gear 360, cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8 sau cu casca de realitate virtuală Gear VR. Sună scary de SF, mă întreb ce vor gândi nepoții mei, peste vreo 50 de ani, despre ceea ce ni se pare nouă acum atât de wow. Tot în zona de relaxare , cei prezenţi își vor putea încărca bateriile telefoanelor sau tabletelor şi vor beneficia de Wi-Fi gratuit de la Telekom şi de un portal interactiv cu informaţii despre concursurile şi surprizele pregătite de companie în cele patru zile de festival. Pentru că se va scoate la concurs noul Samsung Galaxy S8 și multe alte premii și activități interesante! Informații mai pot fi obținute și de la hostesele Telekom, n-aveți cum să le ratați, sunt roz 🙂 Vezi aici cum e vibe-ul magenta!

Fashion&Style

În interiorul Cazino încă se făceau ultimele pregătiri ca totul să fie perfect. Decorul jungle-like mi-a plăcut enorm, și frunzele de monstera pe alb (planta mea favorită de interior) mi-au furat ochii, îmi vine să le duc acasă.  Casinoul e împărțit între designeri – Csilla Tulogdy, Concepto, Veronica Frișan și alți designeri de accesorii și între sectorul de hair&makeup. O coafură de festival merge până în 90 lei, prețul variind în funcție de accesorii. Și au accesorii boho style! Machiajele sunt tot de festival și arată superb. Tot cu prețuri până-100 de lei poți să te alegi cu o adevărată operă de artă, de muză desprinsă din Aavatar, dacă vrei.

Cum a început să se zică pe la noi – Untold fericit vă doresc! 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)