Lifestyle

Live The Real Life Fantasy

Șoseaua aruncă rotocoale de foc, ca un dragon răsuflând pe nările-i imense. Lava de căldură scufundă betonul în soarele încins de august. Arșița nemiloasă îți amintește de vremurile demult apuse, când vara era vară, nu o doar toamnă călduroasă, cum a fost în ultimii ani. Clujul forfotește: cei care nu merg la Untold și se grăbesc să se refugieze de vacarmul evenimentului, care încotro, și cei care își pun orînduială în toate activitățile ca să poată încalece flamingoul roz și să purceadă către The Real Life Fantasy.

Așa e Clujul magic de început de august: se transformă într-un imens festival, și, pentru câteva zile, suntem într-o atmosferă incendiară, boemă, ruptă de Europa de Est. Pentru atmosferă merg la Untold, în mare măsură. Pentru hămăceală, lampioane și lume relaxată. Pentru trupe pe care le admir de mult și care vin sub nasul meu, la 20 de minute de mers pe jos, de casă.  Pentru că iubesc Clujul și tot ce oferă el frumos. Pentru că, în primul rând, noi trebuie să ne susținem și promovăm orașul și evenimentele sale, de oricare tip ar fi ele, în funcție de cum suntem noi. Eu promovez  aerul vibrant al verii clujene.

În perioada 3-6 august, Telekom Romania continuă să ofere experiențe unice la Untold 2017, în care tehnologia creează magia evenimentului, pe scena Galaxy, în Polivalentă. Dincolo de experienţa muzicii electronice, Untold este un spectacol de lumină şi culoare, în care toate simţurile se întrepătrund şi creează experienţe de neuitat, care merită împărtăşite cu ceilalţi. Scena Galaxy te ascunde de limba de foc a dragonului Gustar și îți oferă unii dintre cei mai renumiți artiști electro din lume: Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing și Solomun.

Pentru stilul meu, mai old school, mă îndrept către Main Stage, unde vor concerta, printre alții, Hurts, preferații mei din perioada anilor 2009-2010. Despre acces și modalitate de plată găsiți detalii pe Clujul Cultural.


Hair: Răzvan Săbău                 Foto: M.Fiama 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)