Lifestyle

Untold Stories 2: duios, pe lângă elucubrații

I. The Fun

Șuvoaiele răcoroase și blânde de vară mângâie orașul după Untold. Untold, orașul magic, cu zâne și dragoni, cu hamace, perne imense, muzică și seninătate. A fost cald la Untold, cel mai cald din ultimii 10 ani. În paralel, paranoicii cu clasă ai Clujului și-au întins elucubrațiile despre Illuminati pe tot internetul. Da, da! Ceva-i necurat.  Mereu Untold primește toate gradele plus, iar EC mai nimica, ba mai încasează și furtuni nedrepte pentru luna lui Cuptor.

Sâmbătă, 38 de grade, duminică, 37. La Subsol, sună Illuminati: “Băi, dați focul mai încet, că vrem să-i fierbem la foc mic. Mutați-vă iadul mai pe la Ecuator, că ne stricați audiențele de zi.” ziseră Illuminati. Și, în scurt timp, tună și plouă, și se mai răcori.

Vedeți, dacă EC țin cu Doamne-Doamne și Untold cu Aghiuță? Doamne, fă ceva, Illuminati ăștia prea trag focul la oala lor!

II. The Real

În timp ce mintea prodigioasă a unora deversează SF-uri, atmosfera la Untold e de poveste. O poveste frumoasă, care te face să îți amintești de farmecul copilăriei, cu zâne și spiriduși, cu dragoni și magi, o lume paralelă unde grijile se lasă la check in, și se îmbracă cheful de viață. Untold este a doua mândrie a Clujului, după Eelectric Castle care are deja vechime. Două festivaluri superbe, imense și diferite ca și concept, dar similare ca stare. Untold a evoluat față de anii trecuți. Și la organizare, dar și la hater-i. Să zicem, în mare parte, hater-i. Oricând sunt implicați mulți oameni, o mare masă de oameni, vor fi nemulțumiți justificați au ba M-am ținut departe de orice polemici, dar am o părere. Dacă ții la orașul ăsta, din solidaritate, îți iei și tu concediul pe care oricum ți-l iei, în perioada Untold, dacă te deranjează festivalul. Eu așa aș face. M-aș bucura pentru Cluj, iar destinderea este un must, la fel cum și spartul bulevardului pe care stau de către Eongaz a fost un must, și-au bubuit 2 săptămâni, nu 4 zile, toată noaptea, și nu doar în weekend – dar m-am descurcat. Vezi, Doamne, li se pare deplasat că ”sunt obligați să plece de acasă”, pentru că e Untold. Dacă ar fi mai multă bună intenție, ar fi diferit. Alții nu ratează nicio ocazie să îl sape pe Boc, din interese personale mascate cu simțul civic. Or mai fi și cazuri justificate, dar se simte cum reaua intenție tronează mai ceva ca pe the Iron Throne. Chestiile legale – se soluționează în instanță, nu pe net.

III. Fiind băiet păduri cutreieram…

…dar fiind fată, am pășit printre zânele Untold. Despre trăiri, cu altă ocazie, că-i prea frumos 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)