Lifestyle

Recumpărate: MAC Eyeliner Gel & ruj MAC Retro Matte

Cred că sunteți familiarizate cu review-urile produselor MACCosmetics, cel puțin din cauza faptului că le-am pomenit mult.

Vezi Eyeliner Gel
Vezi Mac Primer
Vezi Mac Eyeliner Brush
Vezi Retro Matte ruj

mac cosmetics

După o căruță de timp, s-a terminat și tușul de ochi Mac la borcănel,  Eyeliner Gel Black, încă mai am pentru o utilizare, și pot să vă spun că nu s-a uscat deloc. Este fabulos, de aceea l-am recumpărat. Și pentru că probabil mă va ține tot vreun an, m-am decis să încerc și alt eyeliner gel, de la Inglot (recomandare de la voi), ca să compar. Și așa am două domicilii, și trei truse de farduri (aferente domiciliilor +cea de călătorii) 🙂

mac gel brush

Pentru că am devenit dependentă de All Fired Up din gama Retro Matte de la Mac, am decis să îmi iau o ”mătăciune” și pe lila, una din culorile mele favorite. Lucioase le am deja de la YSL, pe două nuanțe.

Se numește Flat Out Fabulous și are aceiași rezistență ca All Fired Up. Ce am uitat să vă spun despre acesta din urmă, aplicabil ambelor, e că au și un miros delicios, de prăjitură. Sau caramel. Nici nu știu exact, dar de dulce, în orice caz.

Se pare că am o minicolecție de produse Mac, la care se adaugă și primerul de pleoape – fabulos, și pensula de tuș, extrem de rezistență — o folosesc zilnic, și zilnic o spăl cu săpunel și apă după fiecare utilizare și nu s-a stricat deloc. Am inteles că pensulele Mac sunt lucrate manual, în Japonia. Într-o zi, le iau pe toate.

retro matte 2ruj mac 2

ruj mac

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)