Review

Forever MAC – Retro Matte Liquid

De micile vicii nu poți scăpa nici cu un program aglomerat, atâta timp cât îți începi ziua cu ele. Nu, nu vorbesc despre mâncare. Pe asta am reușit să o strunesc demult, dar pasiunea pentru produsele de la Mac, nu.
De Retro Matte eram îndrăgostită deja, în varianta lipstick, și când am încercat varianta de ruj lichid, în maniera stângace în care am putut în magazin (vezi foto instagram mai jos), am scos cardul instant și l-am luat.

Dance with me by #maccosmetics #bblogger #matte

A post shared by Sigina Pop (@siginutz) on

Cred că n-am leac – MAC m-a fidelizat la tușul cremă, am pierdut șirul borcănelelor golite, și anul acesta am început unul nou – nu cred că voi renunța la el, nu există altul mai bun, mai rezistent. Toate celelalte mânjesc sau nu se comportă bine în timp, iar eu am nevoie să fie impecabil de dimineață până seara. Cu tușul MAC ne-am înțeles, nici nu-l voi mai menționa, decât dacă se întâmplă minunea să găsesc ceva și mai bun.

Dar Retro Matte Liquid LipColour, pe varianta de roșu rece Dance with me, e senzațional. Este ceva mai rezistent decât varianta lipstick, deși ambele durează… până le dai jos. Liquid Lipcolour ar avea nevoie de un demachiant uleios de buze, ca să se șteargă complet. Face buzele să arate catifelate, perfect. Nu mai știu cât am dat pe el – e prețul de magazin,, undeva în jur de 100 de lei.

Să știți că nu duc lipsă de produse și păreri, dar m-am gândit să nu scriu despre cele care nu mă impreionează/consider că nu sunt ok. Nu știu dacă pe voi vă interesează – vreți să știți? M-am gândit că, dacă scriu de produsele care îmi plac foarte și foarte-foarte mult, vă e mai util 🙂


Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)