Featured Review

(Nails&Lips) Lila, adicția coloristică a sezonului

lilac (2)Dacă anii trecuți pe vremea asta eram înnebunită după burgundi și muștar, anul acesta am revenit la o veche pasiune: lila. Sau liliachiul. Îmi amintesc că în 2006 am mai avut o pasiune pentru culoarea asta tomnatică și puternică, mai ales în vestimentație, iar acum am introdus-o în cosmetice. Noile produse pe care le-am luat sunt rujul Flormar din gama Revolution, perfect lipstick și un lac de unghii Moyra.

Haideți să vă povestesc despre rujul meu frumos. Rujul Flormar Revolution este un ruj revoluționar cu pudră de diamant. Spune că textura sa fină lasă buzele netede și hidratate. După cum se vede în poză, ingredientele sună absolut fenomenal: pulbere de diamant, ulei de floarea soarelui și măsline, complex de orhidee, unt de shea și cacao, piersici.

flormar revolution (2)

Nu conține parabeni – grozav, produsul zice că ar fi în acord cu normele internaționale cu privire la protecția sănătății umane.

flormar revolution (1) lilac (1)

Ce zic eu: Prețul unui ruj e de 34 lei la stand, considerabil mai mare față de prețul colecțiilor de rujuri anterioare (19 lei). Culorile sunt foarte frumoase, dar pe mine m-a răpit aceasta, pentru că, așa cum vă spuneam la început, am revenit la pasiunea pentru liliachiu. Rujul e foarte plăcut pe buze, lasă buzele moi și hidratate. Mai mult, durează mulțumitor de mult și se comportă foarte bine și dacă aplici un gloss de calitate peste el (l-am purtat cu glossul YSL și a arătat perfect), să-l schimbi din mat, în strălucitor. Nu este o noutate că apreciez rujurile Flormar, dar acesta, din gama Revolution (nr. R09), este de departe preferatul meu.

Odată cu rujul, mi-am achiziționat un lac lila Moyra, la 6 lei. Rezistă așa și așa, folosesc topcoat pentru luciu de diamant de la Kallos peste el, dar îmi place foarte mult culoarea. Ce mai vedeți voi în poză este lacul de buze Rouge Pur Couture Glossy Stain YSL, pe care îl ador. Lacul este ceva mai deschis ca rujul Flormar.

leighton denny (5) leighton denny (4) leighton denny (3) leighton denny (2) leighton denny (1) IMG_20131017_162247

Vă povesteam în postarea anterioară despre unghii de un lac duo care mi-a scăpat. Ei bine, vi-l arăt acum. Este vorba de lacul Leighton Denny, nail paint duo, culoare și top coat strălucitor. A venit cadou la o revistă glossy adusă de soră-mea din Anglia. Ador culoarea rece, de … vișină, prună, nici nu știu, care se apropie oarecum de lila. Ce mai, e o culoare rece de toamnă care pe pielea albă merge grozav! Rezistența e oarecum bună pe unghiile cu gel. Plusul de luciu pe care îl adaugă top coat-ul schimbă considerabil aspectul lacului. Fiecare capăt conține câte 4 ml de produs.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Am si eu un ruj de genu 😀 e mai degraba ruj-creion. Am fost complimentata de fiecare sata cand l-am purtat 😀 eu anul aceata am facut exces de alb 😀

  • Moyra rulz! Am si eu cateva oje Moyra 😀

  • inca o data trebuie sa-ti spun ca unghiutele tale PATRATE arata ff bine!

  • Buna, as vrea sa știu ce număr are nuanta de ruj Revolution flormar?e foarte frumoasa.multumesc, aștept un răspuns de la tine.

  • Monica, R09. Scuze ca n-am mentionat!

  • Multumesc mult, sigur am sa-l încerc si eu.