Featured Review

Rouge Pur Couture Glossy Stain YSL – ruj lichid (review)

Necesitatea imperioasă a unui rimel nou m-a dus weekend-ul trecut la Douglas, de unde am achiziționat nu doar un rimel, ci un set cadou asemănător celui trecut, un ruj lichid Yves Saint Laurent, cumpărături la care am primit multe mostre. O să vă povestesc impresiile lăsate de fiecare, însă acum voi face referire doar la rujul lichid.

lancome hypnose star rimel (1) mostre (2)

Plănuiam demult să îmi mai iau un gloss de la firmele de lux, pentru că, privind gloss-urile, detest să nu am siguranța că rămân așa cum le pun și nu se întind inestetic. Favoritul tuturor timpurilor îmi este lipgloss-ul YSL, acum pe terminate. Pe terminate abia acum, deoarece l-am rătăcit pentru mult timp într-o geantă și abia de curând l-am regăsit (m-am bucurat, vă dați seama!).

Am avut o încercare de a mă mulțumi cu gloss-ul de la Christian Dior, care e în regulă, în felul său, însă e mai light și mai transparent decât YSL și nu îmi place atât de mult (îmi place, dar nu chiar atât). Am cochetat puțin cu ceea ce are de oferit Chanel, însă culorile prea clasice nu ”mă coafează”, deși textura lor mai grosuță e ok (am avut unul, vezi aici). Nimic nu mă mulțumea, așa că, logic, m-am întors la standul YSL. Nu mai au gloss-urile din care făcea parte al meu, un roz trandafiriu superb, aveau doar cu particule sclipicioase de care n-am trebuință, așa că am hotărât să încerc ceva nou. Și am ales un… nici ruj, nici gloss – un ruj lichid, cred că e colecție recentă. Și câteva cuvinte despre ce spune YSL despre Rouge Pur Couture Glossy Stain:

Un produs pentru buze revoluționar, ce combină textura și luciul unui gloss cu durabilitatea  unui ruj.  Îmbracă buzele într-o culoare cu o textură ușoară, ce se contopește imediat cu buzele. Oferă un luciu intens pentru o perioadă foarte îndelungată.

Nu conține: parabeni, sulfați, ftalați. Forma unică a aplicatorului permite aplicarea cu perfectă precizie.

ruj ysl rouge pur couture (8) ruj ysl rouge pur couture (7) ruj ysl rouge pur couture (6) ruj ysl rouge pur couture (5) ruj ysl rouge pur couture (4) ruj ysl rouge pur couture (3)

Ce spun eu: am fost extrem de curioasă ce înseamnă pentru YSL o combinație între ruj și gloss. Recipientul e nițel inedit, elegant, nu știi dacă ai de a face cu un ruj sau cu un gloss, dacă nu citești ce e. Cred că flaconelul se pliază perfect pe natura produsului. Îmi place tare mult. Fiindcă ”boudoir-ul” meu e plin de ruj roșu, am optat pentru o nuanță primăvăratică, liliachie, un lila superb. Este nuanța nr 16, Pourpre Preview. Are un aplicator haios, plat, dar care îți permite să definești buzele cu ușurință, fără să fie neapărată nevoie de conturare prealabilă. Prima senzație pe buze e de hidratant, apos, o senzație foarte plăcută, senzație de hidratare care persistă apoi. De fapt, ruj-gloss-ul se usucă și nu se mai duce de pe buze, fără să usuce și buzele. E oarecum paradoxal să îl simți hidratant și cremos pe buze, și, în același timp, să fie de fapt rezistent la transfer, cu un luciu impecabil! ruj ysl rouge pur couture (2) ruj ysl rouge pur couture (1)Culoarea și luciul se mențin într-adevăr pe o perioadă foarte lungă, chiar dacă eu beau des apă pe parcursul zilei, operațiune după care majoritatea rujurilor dezertează. Acesta lucește frumos mult timp, sunt absolut fascinată de el. Yves Saint Laurent m-a câștigat și de data asta. Înclin să cred că toate rujurile lor sunt superbe și probabil voi mai lua, cândva. Unii comentează că rujurile, chiar și cele de lux, ar conține ba plumb, ba azbest, ba cine știe ce alte metale grele. Lista de ingrediente o aveți în poză, eu zic că un punct de vedere echilibrat cu privire la toate lucrurile te ajută să ai o viață sănătoasă. În general, pentru rujuri normale, prefer Flormar (din a cărei noi game de rujuri plănuiesc să îmi iau câteva nuanțe superbe), dar pentru ceva lichid, am nevoie de o garanție cum e o marcă de lux. Rujul lichid Rouge Pur Couture Glossy Stain a costat cam 160 lei, dar prețul a fost compensat de o mulțime de mostre interesante, despre care vă voi povesti curând. Inca o foto aici,

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Oooo! frumos review. Am vazut acest ruj lichid YSL la cineva si de atunci visez la el. O sa mi-l cumpar si eu candva, pe cel rosu! Sa il porti cu drag!

  • Adelina Tomescu, multumesc! Merita, e cam scumpel, dar ofera ceva in plus.

  • Ce frumos! Te prinde super culoarea!

  • Cristina, mersi!

  • OMG, e superb!:X:X:X

  • Anda, este!