Featured Review

Dezmățul

scent (5)
scent (3)

Stau în picioare pe covorașul din baie, gândindu-mă la săptămâna ce tocmai a trecut. La prezentările susținute și la avalanșa de evenimente din viața mea și mă bucur că, în sfârșit, e weekend și, în sfârșit, e seară. Îmi strâng halatul pe lângă mine înfrigurată și aștept să se umple cada cu apă fierbinte. Apă peste care plutește un strat gros de clăbuc, prin pufoșenia căruia mai încerc, din când în când, temperatura sa, cu degetele. Din părul adunat neglijent în vârful capului cad câteva șuvițe, pe care încerc să le astâmpăr cu degetele ude și pline de spumă. Ambianța mi-e luminată de lumânărele discrete, parfumată exotic de odorizantul ambiental Erbolinea, Resine Preziose și acompaniată muzical de some wonderful shamanian music:

Îmi place odorizantul Erbolinea, a venit acum vreo săptămână, cred, într-o plăsuță neagră semnată ToYa Lifestyle&Collection. Arată elegant și miroase grozav.

erbolinea scent (4)

Cât timp am fost ocupată cu ”treburi serioase”, s-au adunat o  serie de noutăți în arsenalul meu de beauty. De machiaj, de îngrijire, de baie. Azi le iau la rând pe cele de baie și îngrijire, nu mă pot decide pe care dintre ele să le iau în primire, primele. Îmi amintesc cu drag de hidratantele sub duș Nivea, pe care le-am terminat nu demult. Se pare că pentru sezonul rece avem parte din nou de aroma de cacao sub forma unui lapte de corp clasic, de data aceasta. Noul Cocoa Indulging Body Milk de la Nivea, este cu unt de cacao și vitamina E, este destinat pielii uscate și miroase exact ca in shower body milk, delicios.

nivea cocoa indulge

De la Rexona, am primit gelul de duș Freshness&Care 2 in 1, alături de deodorantul Rexona Invisible Aqua. Promite să nu lase urme albe sau galbene pe haine. Să vedem.

rexona

De Pantene n-am auzit demult. Asta pentru că eu folosesc aproape exclusiv produse profesionale pentru păr, însă mi-a atras atenția denumirea șamponului: Hair Fall Defense. Frumos joc de cuvinte, așa, ca de sfârșit de toamnă. Este un șampon pentru păr fragil, predispus la rupere, împiedicând căderea acestuia. Promite chiar cu 97% mai puțin păr căzut. Încă nu l-am încercat, dar de mirosit, miroase tare bine.

pantene hair fall

C-Thru îmi vine cu un set delicat, Pure Illusion, de parfumare în straturi. Setul conține un deodorant body spray și parfum ambalat foarte elegant, într-o cutie cilindrică și transparentă de plastic, ce pare sticlă.

cthru pure illusion (1) cthru pure illusion (2)

De la Yves Rocher mai am câteva mici delicii. Ador parfumul uleiului de Monoi de Tahiti. Versiunea celor de la Yves Rocher e un ulei pentru corp și păr deopotrivă. Tot un produs cu dublă aplicare este și masca Tradition de Hammam. Aceasta este pentru ten și păr, însă cred că ajunge doar pentru ten. Conține argilă și argan și miroase și aceasta grozav. Nu știu dacă are Yves Rocher ceva ce să nu miroase foarte bine…

yves rocher (1) yves rocher (5)

Mai am un gel de duș Fresh Rose, un parfum mini Evidence, cu note florale, verzi și o cremă de corp la borcănel, cu ulei de măsline.

yves rocher (2) yves rocher (3) yves rocher (4)

De la Ivatherm am primit noile creme Multi-Performance – hidratantul corporal și crema de față. Formula este concepută pentru a proteja pielea sensibilă și uscată în sezonul rece, cu ingrediente ocluzive și umectante și inductori de hidratare astfel:

  • Previne evaporarea apei din piele (formează un strat lipidic care întărește stratul lipidic natural)
  • Aduce aport de apă la nivelul pielii (penetrează stratul cornos și crește conținutul în apă al pielii)
  • Induce hidratarea pielii (stimulează transportul apei la nivel celular)

Gama conține și produse de demachiere și cremă pentru mâini. Din cât am folosit până acum, pot să spun că se absoarbe repejor, atât crema de corp cât și cea de față, pentru că pielea mea o înghite urgent. Îmi place senzația de hidratare lăsată, durează o zi întreagă. Seara asta sunt promotoarea unui adevărat dezmăț de beauty, și urmează sa mai trec în revistă vreo câteva.

multiperformance (1) multiperformance (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Si mie imi place foooarte mult uleiul Monoi de Tahiti.

  • Lorena, eu l-am avut si bio, de la mayam, e extrem de tare parfumul natural

  • Ce de goodies:-)
    Me want some:-)
    Pun mana prima data pe crema multip ot corp ivatherm,apare marti cu rev unica:-)

  • asteri, da, inca imi plac si mie produsele revistelor, cu toate ca a dau afara produsele din baie 🙂 si tot imi cumpar