Featured Review

Beauty News: Wow! and Taft Ultimate

Nivea lansează Nivea Wow! – hidratare intensă cu 0% senzație grasă.

nivea wow (2)

Crema promite o senzație wow datorită formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu în straturile pielii. Bazată pe o tehnologie revoluţionară în curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate într-o textură gel cremă, NIVEA Care se adresează îngrijirii tenului, corpului și mâinilor. Spotul publicitar o are ca protagonistă pe Catrinel Menghia, celebrul model internațional.

nivea wow (3) nivea wow (4) nivea wow (1)

Trebuie să spun că mi-a plăcut ideea campaniei și ce am găsit alături de cremă. Nicicând știința n-a fost așa de bine ferecată, cum a fost în cutia Nivea. Odată cu crema, am primit o superbă carte aducătoare de zen, care se potrivea perfect în cutie, la fix. M-am chinuit vreo 5 minute s-o scot de acolo, și cu cât mi-a fost mai greu s-o obțin, fără s-o flenduresc, cu atât mai prețioasă mi s-a părut apoi 🙂 Cartea se numește Arta Simplității și este scrisă de Dominique Loreau, o franțuzoaică ce trăiește în Japonia de peste 30 de ani și care ne dezvăluie frumusețea sofisticată a vieții simple. Citesc sfaturile ei cu deosebită plăcere, e o lectură light, care îmi produce multă bună dispoziție. Trebuie să spun că a fost o foarte inspirată ideea de campanie, cu siguranță n-o s-o uit curând, chiar dacă crema se termină 😀

Pentru că – și, întorcându-ne acum la Wow! — atunci când am auzit de 0% senzație de grăsime, cu toate că am pielea uscată ca de crocodil, am fost curioasă de hidratarea aceasta minune. Trebuie să vă spun că fie pielea mea o absoarbe instant din cauza uscăciunii, fie că are tehnologia pe care o are, e o cremă grozavă mai ales pentru corp. E mititică (100 ml) și am luat-o deja cu mine la sală, o folosesc după duș, nu îmi îngreunează geanta, nu trebuie să folosesc extrem de mult produs (inițial am crezut c-o voi termina din 2 folosiri) și nu trebuie să aștept până să mă îmbrac, pentru că se absoarbe rapid și lasă o senzație de piele hidratată grozavă. Prețul ei 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml.

Zilele cu umiditate ridicată în admosferă sunt dușmanul părului meu roz, care trebuie să fie frumos tot timpul. Și dacă ziua începe sau se termină cu cycling, coafura mea e ruinată. Mă gândesc serios să accept provocarea Taft:

taft_ultimate

Comunicatul spune că noua gamă ULTIMATE de la Three Weather Taft cuprinde produse de styling (spray și mousse) cu o fixare puternică la cel mai înalt nivel* (gradul 6), care rezistă până la 48 de ore, oferind părului un efect de strălucire spectaculoasă. Datorită formulei cu Liquid Crystal Gloss, care are un efect iluminator, coafura va căpăta strălucire incredibilă și un luciu natural. Noua gamă asigură o fixare supremă a coafurii, care rezistă perfect împotriva ploii sau vântului, fără să lase reziduuri albe sau gri pe păr. Sper că s-au gândit și la bloggerțele care practică sport intens. Parfumul gamei – plăcut, de altfel – cuprinde note de vârf de citrice, note de mijloc de lăcrămioare proaspete și orhidee albă rafinată, cu o bază de note lemnoase și mosc alb, pentru a învălui în senzualitate orice finiș perfect. La țanc, pe când s-au anunțat vremuri ploioase. Coafura va rezista.

Three Weather Taft ULTIMATE cuprinde:

  • Spray fixativ Three Weather Taft ULTIMATE, 250 ml, preț 13,19 lei
  • Spumă modelatoare de păr Three Weather Taft ULTIMATE, 200 ml, preț 12,99 lei

taft_ultimate_2
taft

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Ce bine iti sta cu parul strans! esti o dulcica.

  • Multumesc 🙂 o sa il adun mai des 🙂 freza mea tipica de sala :)) nu tre sa ma enerveze

  • Se pare ca se va merita sa iau crema de la Dove. 😀

  • My bad ,adica Nivea , nu stiu de ce mi-a venit sa scriu Dove, cred ca subconstientul meu se gandeste la prea multe :))

  • Imi doresc si eu cartea!