Featured Review

July Beauty News: Summer Vibes

mare

Când aud de iulie, mă imaginez într-un hamac legat de doi palmieri, lângă o mare albastră și liniștită, cu soare cald, nu foarte fierbinte grație brizei mării și un cocktail cu parfumul fructat al fructelor ce plutesc aproape de gura paharului… simt un miros lemnos-verde, de mușchi, de pădure, de proaspăt amețitor de plăcut…. but.. wait! E cutia de prezentare a noilor deodorante Nivea, deschisă în fața mea, care mă îmbată cu parfumul natural al naturii! Cred că e prima prezentare de produs atât de original realizată, din câte am primit, care transmite live prospețimea gamei, într-un mod de îți ia ochii! Doar știți că sunt pe jumătate fata pădurilor, nu?

nivea fresh comfort (1)

ANTIPERSPIRANTE

Noile deodorante Nivea Fresh Comfort, pentru el și ea, sunt acum pe piață.

Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Comfort spray şi roll-on
Pentru o senzaţie intensă de prospeţime, noua gamă NIVEA Fresh Comfort conţine o combinaţie fascinantă de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă care te vor face să te simţi bine în pielea ta. Formula inovatoare care îţi asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată. Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)

Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Flower spray
Special creat pentru ca tu să te bucuri de parfumul fructelor de vară, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower conţine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară. Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată. Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml

Pentru el, NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN
Combinând într-un mod unic aromele oceanice şi alpine, noua gamă NIVEA MEN Fresh Ocean asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin şi rozmarin menţine prospeţimea pielii. Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml (spray) 13.54  lei, 50 ml (roll-on)

nivea fresh comfort (4) nivea fresh comfort (2) nivea fresh comfort (3)

ANTICELULITĂ

Și că tot vorbim de plajă, am o surpriză pentru maseurul meu (nu știe, dar află acuma 😀 ): o gamă întreagă de produse anticelulitice, pe care să le testeze pe subsemnata. Că tot vorbim de vară și plajă, de ce să nu facem ce putem mai bine cu pielea noastră? Știți de aici că detest mironosițele care urlă ca din gură de șarpe la un gram de celulită,asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm total acest aspect.

Cremă anticelulită suplețe & fermitate cu cafeină și ceai verde (200 ml)

Gel anticelulită intensiv remodelant cu extract de alge marine (200 ml)

Ulei anticelulită termoactiv cu extract de ardei iute (200 ml)

Cremă anticelulită termoactivă cu extract de ardei iute și Cafeisilan C2 (200 ml)

Cremă anticelulită bioactivă cu extract de alge marine (200 ml)

Cremă anticelulită FORTE cu extract de cafea verde (200 ml)

Ștefaaaaaaaan, păzea că vine dotare 🙂

anticelulita

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • De unde se pot achizitiona aceste creme anticelulitice? Sunt curioasa tare daca functioneaza:)