Featured Review

Beauty News: February Pampering

beauty Ivatherm și-a început noul an prin completarea gamei Aquafil cu laptele demachiant Aquafil Light. Laptele demachiant dermatocosmetic AQUAFIL LIGHT pentru piele sensibilă și deshidratata, normală sau mixta oferă o curățare delicată, dar eficientă, atât a tenului cât și a zonei sensibile a ochilor. Vă recomand să îl încercați, în completarea cremelor.

aquafil

Deep Repair de la Syoss nu sunt tocmai o noutate pe piață, dar sunt o noutate la mine-n baie. Șamponul e ok, însă părul decolorat are nevoie de tratament, nu doar de balsam. Dar pentru descâlcit părul este ok.

syoss

Nivea propune un arsenal de protecție împotriva frigului, compus din cele mai cremoase produse ale sale, începând de la spălare, hidratare sub duș, hidratare după duș, protecția buzelor.

nivea

Pentru că prefer băile calde saunelor, ultima beauty achiziție este sarea de baie originală, de la Marea moartă, la preț de direct importator. Pariez că, deși are un kg și jumătate, se va epuiza foarte repede. Sărurile de baie Guadalquivir nu au doar componenta de beauty, ci și terapeutică. Voi reveni cu impresii și informații asupra produsului, pe care-l găsiți aici.

sare de baie marea moarta

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • o sa ma uit si eu dupa produsele de la Syoss.

  • Eu aveam o parere nu prea buna despre Syoss, adica nu prea au fost compatibile cu parul meu:(. Imi poti face o sugestie impotriva caderii parului?
    Multumesc si duminica frumoasa.

  • alcsandra, trebuie vazute cauzele. vezi daca nu ai un dezechilibru micronutritional, probleme de absorbtie pe tractul digestiv, poate te ajuta un complex pt par si unghii si un sampon anticadere de la farmacie