Featured Review

(VIDEO) Cum să faci un coc rapid cu ”gogoașă” de coc

Știți că la capitolul răbdare nu stau grozav, așa că toate lucrurile foarte rapide sunt de mine! Când vine vorba de păr, cred că ondulatul ia cel mai mult timp (25-30 fara extensii, 35-40 min cu extensii), de aceea mă mai ondulez destul de rar (musai să găsesc o alternativă la ondulator). La împletituri – știți că mă pasionează – e aceeași poveste: os de pește durează prea mult pentru răbdarea mea și mereu optez pentru funie, pe care o fac intr-un minut-două. Azi vă arăt cum fac eu cocul rapid cu gogoașa pentru coc, cum o numesc eu sau „bun donut”, „bun former” cum mai poate fi găsit pe net. Nu-s eu expertă în cocuri, dar acesta din video a fost primul făcut cu gogoașa, așa că sper să vă placă. Acum îmi ies din ce în ce mai ”profi”, din fericire. Unde găsiți donuts de coc? La Haotic, sus in Sora, la 5 lei bucata. Este și mare, și mic, vă sugerez să luați mic. De asemenea, formatorul de coc-gogoașă poate fi făcut din șosetă tăiată la capăt (vezi video) sau jambiere. De preferat materiale groase, apropiate de nuanța părului. Sper să vă placă video-ul și să îi dați un like pe iutub.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Interesant 🙂 Merci pt idee !

  • ingenios!

  • in primul rand ai un par superb….iar ceea ce ai realizat este foarte interesant, voi incerca si eu…..este foarte buna acum pe timp de vara si arata foarte bine…

  • cu placere, girls 🙂

  • Sigina, alternativa la ondulator sunt bigudiurile calde de la Remington, eu sunt indragostita de ele, dureaza mai mult tinutul in priza decat in par, in 15-20 de minute ai bucle perfecte si e super ca in timpul asta poti face altceva, de exemplu sa te machiezi. E vre-o 200 de lei setul dar e super investitie.:)

  • Lavi, am cochetat si eu cu ideea de a-mi lua acele bigudiuri, insa mereu mi-am zis ca astea ieftine care se fierb fac aceeasi chestie 😛 of course, acelea sunt mai elegante.. nu umbli cu tigaia dupa tine :))