Lifestyle

Începe Jazz in the Park la Parcul Etnografic

Jazz in the Park se află la a patra ediție în această formă, ținut în Parcul Etnografic Romulus Vuia. Fondatorul festivalului, Alin Vaida, nu exclude ca la anul să existe Jazz in the Park și în Parcul Central, cum mulți s-ar aștepta să fie.

Ce-i bine să știi:

Până una alta, detalii oganizatorice: ce ne interesează pe majoritatea dintre noi este accesul: linia 37 va fi suplimentată cu autobuze pe duarata festivalului, iar orarul acestui autobuz va fi și el prelungit, la ora 00.30 fiind ultima plecare (pe traseul lui clasic, Piața Mihai Viteazu – Tetarom de pe Tăiretura Turcului). De asemenea, se mai poate ajunge cu alte linii care vor circula în regim normal. Acestea sunt 26, 27, 28, 30, 41, 44 care te lasa la 7–10 minute de Parcul Etnografic (tot ce trebuie să faci e să urci Tăietura 😀 ).

Festivalul se încheie la 23:45 (mai puțin Night Stage care durează până la 3 am), deci e timp pentru mobilizarea către autobuz. În afară de concerte, în cadrul festivalului se vor desfășura activități muzicale – lecții de muzică, instrumente, chitară, tobe, ritmuri africane. de asemenea, (în foișor) atelier de reparat căști sau ”fabricat” muzică prin intermediul unei aplicații. Vor fi zone de relaxare, în special în zona de food.

Zona de food va avea atât ”o piață” cu tot felul de bunătăți cât și vinuri și mâncare. Festivalul are 3 restaurante partenere la această ediție.

Zone de fumat. Nu se poate fuma oriunde, vor fi amenajate locuri pentru fumat pentru a păstra curățenia și ordinea în muzeu.

Tot din considerente de respect fața de patrimoniu, accesul va fi limitat la 5-6 mii cu un maxim de 7k vizitatori pe zi. Evenimentul este 70% sold out deja.

Vineri ne delectăm cu Fun Lovin Criminals, sâmbătă cu Mulatu Astatke, duminică The Cinematic Orchestra, ca și capete de afișe dar și mulți alții pe care îi puteți vizualiza aici, pe program.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)