Blond Hair Review

OLAPLEX 4-in1 (review)

Olaplex este tratamentul suprem pentru părul blond, dacă vorbim de pașii 1 și 2, pe care i-am folosit foarte mulți ani. Deoarece pasul 2, cel în cantitate de 2000 ml nu se mai vinde publicului larg (fiind dedicat doar saloanelor) nevoia m-a împins la a încerca Olaplex 4-in-1 Moisture Mask (mască hidratantă). Ca să nu-mi consum pasul doi în variantă mică, din kitul pentru decolorare.

Olaplex 4-in1 conține o variație a formulei lor cu ceramide și 11 aminoacizi și tot felul de extracte și, deși aveam dubii că îmi va plăcea, învațată fiind cu formula cea concentrată din pasul 2, am avut o surpriză plăcută: lasă părul mulțumitor de hidratat și l-am găsit și cu ceva discount-uri în mall, în magazin, așa că am dat pe el 256 lei la 370 ml. Nu-i rău având în vedere că masca Kiehls cu aminoacizi e 245 la 250 ml.

Multe nu-s de spus decât că merită (chiar dac mult timp am zis că pasul 2 e neînlocuibil cu alt pas Olaplex) și, na, trebuie să-l încercați. De ținut în păr în țin mereu minim 10-15 minute, maxim 30 minute. Apoi clătesc și îmi înfășor părul în wrap-ul acela super smecher, absorbant și comod de la Sole (pe care îl găsiți aici, desigur cu cod de reducere ”sigina”). Oh, stai ca Sole are și ceva produse Olaplex, și îmi face cu ochiul Pasul 0 🙂

Poză mai din profil, așa, că era turtit flaconul de la cum a stat în cutie și era și ultimul din magazin așa că nu am putut cumpăra unul ”neșifonat”.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)