Lifestyle

Biogenya, şerveţele demachiante cu formulă bio, de la Farmec

Mi-am dus aminte că nu am testat toate mostrele primite cadou de la Farmec, aşa că am desfăcut şerveţelele demachiante.

Descrierea zice aşa:

“Servetelele demachiante Biogenya, confectionate din  bumbac 100% pur, sunt o solutie rapida si naturala de indepartare a machiajului de pe fata, ochi si buze.

Formularea speciala cu musetel si glicerina reimprospateaza si calmeaza tenul, lasand o senzatie de prospetime, fara a modifica pH-ul fiziologic al pielii.

Testate dermatologic la Centrul de Cosmetologie al Universitatii din Ferrara – Italia, servetelele sunt eco-certificate ICEA (Institutul pentru Certificare Etica si Ambientala) si AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica), avand extracte vegetale obtinute din culturi organice.”

Organice pe bune sau ba, mie mi-au plăcut extraordinar. Înlătură eficient un machiaj uşor, au un parfum plăcut şi lasă o senzaţie smooth pe ten. Îmi plac foarte mult, bravo Farmec!

Pe lângă şerveţelele demachiante, mai au şerveţele intime şi şerveţele pentru bebeluşi Biogenya. Mai vreau şerveţele demachiante şi vreau şerveţele intime. 😀 Bebe încă n-am :).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Eu am primit doar intime.

  • ce tare ultima fraza :)))

  • se poate sa ma ajutati cumva cu procesul tehnologic pentru servetelele demachiante. am de facut un proiect si nu gasesc nimic.
    multumesc