Review

Gerovital SUN, noutatea absolută

M-am tot pregătit psihic să fac un video despre produsele mele preferate cu SPF de la diverse brand-uri, dar adevărul e că mereu răsare câte unul interesant și mai aman, să îmi desăvârșesc lista. Dar va veni și acel material cu cele mai mișto și revoluționare formule, fără toate acele caracteristici pe care le detestam la clasicele SPF-uri. Și, credeți-mă, am o selecție unul și unul.

Acum mă voi concentra pe noua gama Gerovital SUN, de la Farmec, lansată acum, în 2021 și care se aliniază exigențelor internaționale în domeniu. Ea conține 14 produse nou-nouțe, cu SPF ridicat 30-50 pentru tenurile deschise și cu SPF mic, de 20, pentru pielea închisă la culoare. Este în toate formele moderne în care poți găsi un astfel de produs: SPF loțiune-spray sub presiune, spumă de protecție solară și cremă. Le găsiți pe toate AICI, iar în detaliu voi povesti pe IGTV, aici mă rezum doar la noutatea absolută care m-a cucerit iremediabil – Crema Alpin pentru față SPF 30.

Crema Alpin SPF 30 e dezvoltată special pentru condițiile de la altitudini mari. Îngrijește şi protejează pielea expusă la soare atât iarna – în perioada practicării sporturilor specifice de sezon – cât și vara, precum și cu ocazia fiecărei expuneri la soare în cadrul activităților curente sau recreative, în orice sezon.

Conține, desigur, ingredientul inovator al gamei, Rona Care™ Bronzyl®, ce stimulează capacitatea proprie de apărare a pielii împotriva efectelor radiațiilor UV, favorizând formarea pigmentului melanină, ca mijloc natural de apărare împotriva acestora.

Ce e wow la crema Alpin: deși e o cremă (nu ser, nu loțiune, e cremă) nu lasă tenul alb, se absoarbe imediat în piele și nici nu strălucești ca un glob de discotecă de la el. Are o textură absolut fantastică, similară cu protecția 50 de copii din gama Gerovital H3 Derma+ SUN Expert, pe care v-am prezentat-o anul trecut. Daca crema de copii spf 50 din gama GH3 Derma+ Sun Expert a fost și este printre preferatele mele, cred ca crema Alpin va deveni preferata mea din noua gama Gerovital Sun.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)