Lifestyle

Pentru ce ești recunoscător azi?

Când mama mea a fost repartizată ca medic de la interne, la infecțioase, n-am dormit două nopți de stres.  Poate și voi aveți oameni dragi în primia linie, fie că este vorba de cadre medicale, forțe de ordine sau celelalte servicii care ajută la diminuarea riscului de infectare. Chiar dacă vor fi noi reglementări după 15, situația este departe de a fi mai bună, ci doar ne-am obișnuit noi cu ideea. 

Poate covidul în sine nu ne afectează pe toți, dar incertitudinile economice sigur ne îngrijorează pe toți. Oricare ar fi grija ta în momentul acesta ar fi bine să te oprești și să spui un ”mulțumesc” pentru ce ai. Să fii recunoscător că, chiar dacă nu te afectează direct, sunt acolo oameni care-și riscă viața ca tu să fii bine. Doar împreună, funcționând ca un tot unitar, fiecare cu rolul lui, mai mic sau mai mare, putem face #săfiebine.

Încă de la început, Farmec s-a implicat nu doar cu vorbe, ci și cu fapte. A început producția de dezinfectanți – că de ce să luam din import?! – abia apoi a lansat o campanie de conștientizare, de mulțumire pentru care merită susținerea noastră – like, share #oamenifrumosi #oamenicufarmec #farmecdinsuflet

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)