Review

Lashes, go Extreme!

În ciuda turbulențelor de natură socio-politică ce domină atmosfera de acum, este o zi senină și sticloasă de noiembrie, în care vreau să ne refugiem nițel în armonie și frumusețe, în estetică. Credcă femeile și fetele din toate timpurile și-au dorit să își evidențieze cumva trăsăturile și să estompeze ce nu le avantajează. Cu trecerea timpului, aceste metode s-au rafinat, au devenit tot mai naturale, imperceptibile ca ”adaos”, dar cu efect estetic scontat.

Așa cum unele fete nu ies din casă fără fondul de ten, așa simt eu nevoia să îmi evidențiez ochii. Dacă aș fi fost pusă să aleg un singur produs de machiaj, acela ar fi fost tușul de pleoape. Am fost binecuvântată cu un ten impecabil, pe care fondul de ten mie doar mi-l uniformizează și protejează de agresiunile externe, dar aș putea să mă lipsesc de el. În schimb, am ochii mititei, gene scurte și drepte pe care nicio reclamă de rimel de la tv nu le păcălește (vezi excepții), iar dacă vreau un evantai de gene, nu mă gândesc la rimel, ci.. tot la gene.

La gene fir cu fir, naturale, cu volum dublu, pe fiecare geană. La extensiile de gene fir cu fir, și două, diferite, pe aceeași geană, este ”măiastră” Ada, de la Studio Jolie, pentru că oferă o aplicare impecabilă, și un rezultat natural, dar de impact maxim. Pur și simplu, le ador. Este perioada în care dau o pauză tușului de pleoape, și pun accentul pe ele și pe un look cât mai natural, extraodinar de ”rapid” (practic, no makeup de cu dimineață, și arăți îngrijit și feminin), cu un plus de bb cream, pudră de fixare, blush și ruj, dacă se dorește.

extreme lashes (4) extreme lashes (3) extreme lashes (6) extreme lashes (5) extreme lashes (1) extreme lashes (2)

Cred că v-am mai pomenit de produsele ce însoțesc genele Extreme Lashes aici, de data aceasta am încercat și creionul tuș Extreme Lashes, și vă pot spune că nu diferă prea mult de cel de la Avon sau Loreal ca și rezistență, însă probabil compozițional e realizat în așa fel încât să nu afecteze genele. Din precauție, cât am genele, folosesc doar demachiantul Extreme Lashes și acest tuș, atunci când ma machiez. Umplerea genelor se face la 2-3 săptămâni, în funcție de câtă grijă ai de ele.

Recomand creionul-tuș și pentru buze, la petreceri de Halloween sau altele care necesită un look dramatic sau ”întunecos”.

Foto: Francisc Sandor

creion tus extreme lashes black lips (1)black lips (2)

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)