Featured Review

Going Extreme. Lashes

Sunt un foarte mare fan al procedurilor cosmetice care sunt menite să pună trăsăturile în valoare, să te facă să arați mai bine, să îți exploateze potențialul vizual în cel mai discret mod posibil. Cu atât mai mult de o vreme, de când fie și puțin nesomn (iar eu am beneficiat de muuult nesomn în ultima vreme) îți fac tenul să arate ca cel al unui mastino napoletano. În afară de skincare, micile trucuri cum e machiajul semipermanent al sprâncenelor (și al buzelor sau al ochilor, pentru doritoare) sau genele fir cu fir, extrem de naturale, sunt în topul preferințelor mele. Am mai multe beauty-noutăți de împărtășit cu voi, și se va întâmpla curând, pentru că, în sfârșit, am terminat toate examenele finale (cu brio).

Dacă ați avut cumva senzația, cele care sunteți în Cluj, că bat vânturile de vest pe la noi, să știți că am niște evantaie superbe, numite Extreme Lashes. Am senzația că, dacă clipesc mai des, îmi ia ciclonul interlocutorul, Dorothy-style 🙂 Noile genuțe Extreme Lashes sunt tot gene fir cu fir, cum ați mai văzut și înainte, doar că au o altă textură și arată cel puțin la fel de natural. Îmi plac ambele variante, atât cele japoneze, cât și Extreme Lashes, dar aici mă descurc mai bine – au demachiant și rimel special și accesorii de întreținere. Acestea le fac viața mai lungă și arată mereu impecabil.

extreme lashes gene (6)

Avantajele genuțelor acestora e că sunt mereu perfecte și, în tandem cu sprâncenele, fața arată perfect și fără machiaj. Machiajul de zi cu zi îmi include BB Cream, blush și un ruj discret, dacă nu optez pentru no makeup at all. Arată suficient de bine într-un machiaj mai complex și nerimelate, însă cu rimelul lor arată senzațional – sunt mai accentuate, mai lungi, mai frumoase. Am avut rețineri să dau cu rimel celălalt set, dar acum, având rimelul Extreme Lashes și demachiantul lor, neuleios, am constatat că se pot rimela fără probleme. Demachiantul e sub formă de spray lichid și îndepărtează excelent rimelul, fără ca genele să cadă. Ele cad doar în ritmul lor normal, odată cu regenerarea genelor naturale. Desigur, sunt și mai grijulie și le ocolesc când mă spăl pe față, tamponez zona ochilor cu apă rece fără să le ating și mă demachiez corespunzător. Burețeii de demachiat sunt extrem de molcuți, ai senzația că s-ar topi dacă i-ai băga în gură, exact ca pernuțele acelea gumate zaharisite. Le am de o săptămâna și sunt încântată de cum se comportă. Dimineața le aranjez cu periuța, cu aplicatoarele-burețel fac procedurile care sunt foarte aproape de baza genelor (șters, aplicat cremă de ochi pe pleoapă etc).

Tot ca la cele anterioare, există mai multe curburi de gene, și Ada le alege pe cele potrivite pentru lungimea genelor fiecăreia și mărimea pleopelor. Tot la câteva săptămâni, se merge la completat. Detalii puteți întreba personal aici sau pe facebook.

extreme lashes gene (8) extreme lashes gene (1) extreme lashes gene (2) extreme lashes gene (11) extreme lashes gene (10) extreme lashes gene (9) extreme lashes gene (3) extreme lashes gene (4) extreme lashes gene (5)extreme lashes gene (7)extreme lashes

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Ce faine-s !

  • Am avut si eu Xtreme lashes si sunt foarte faine, dar cam scumpe pentru buzunarul meu. Iti vin bine.Nu pot sa nu remarc tenul tau.Ti-e uscat?Sau e din cauza oboselii? Ridurile de expresie parca iti sunt mai accentuate.Nu te supara pentru remarca mea.

  • Alexandrina, exact asta ziceam cu “mastino napoletano”. Da, sunt f obosita, am avut licenta 😛 pozele-s de zilele trecute. + pozele is facute cu macro, nu se vede asa in realitate, de aproape. Da eu nu airbrush pozele. Numa efecte le pun

  • Riduri de expresie nu se adâncesc la oboseala,nesomn ci poate in contextul deshidratării…insa foarte adânci deja..nu stiu exact vârstă ta dar oricum,unele dintre noi nici la 40 ani nu avem așa adâncime la riduri ….app ce crema de zi si de seara folosești in rutina ta?

  • yrys, si deshidratare (NU e cazul – sunt in echilibru lipido-hidric), si oboseala. Unul din promotorii imbatranirii sunt radicalii liberi. Somnul este cel mai bun antioxidant, daca acesta este deficitar, deisgur ca se va vedea si pe ten. Tenul normal uscat este mai predispus ridarii decat un ten gras. Asa se explica faptul ca cineva cu ten gras are si la 50 o piele fara riduri. Ridurile mele de expresie nu sunt atat de “adanci” cum spui tu, poza este facuta cu macro si e amplificat fiecare por si fiecare rid. Probabil tu ai un ten normal/mixt si oboseala se vede mai putin sau se exprima prin lipsa de luminozitate a pielii sau orice altceva