Featured Review

(Review) Tus creion (gel eyeliner) Super Shock, Avon

Vă amintiți de tușul creion de la Loreal? Ei bine, am descoperit acum ceva timp că are și Avon un produs la fel, cu mica diferență că acest tuș costă cam 15 lei la Avon, iar la Loreal 50 lei. Când l-am cumpărat, am făcut-o din curiozitate, să văd ce poate oferi acest tuș la prețul incredibil de 15 lei. Am rămas uimită că e la fel de pigmentat, se aplică la fel de ușor și are o aceeași durabilitate ca și cel de la Loreal. Desigur, trebuie să pun primer de pleoape, deoarece cu pleoapele mele asiatice, mă murdăresc un-doi pe partea superioară a pleoapei. L-am aplicat și fără primer și stă și așa, dar cel mai bine e să știi o treabă sigură: sigilează-l cu primer sau cu fard, dedesubt. Privind diferențe între aplicarea fără primer a celor două creioane, nu văd diferențe mari. Nu regret că am dat atâția bani pe cel de la Loreal pentru că sunt o beauty-curioasă și pentru că mă bucur să pot constata că un produs mai ieftin (gel-eyeliner Super Shock) nu înseamnă neapărat mai prost. Eu vă recomand să nu vă risipiți bănuții pe Silkissime, decât dacă vă face bine la psihic denumirea și vă place brand-ul mai mult. Ca aspect, ca rezultat, sunteți tot acolo, eu am senzația că e unul și același produs. Asta e una din descoperirile cosmetice de final de an care mă fac să mă umflu în pene. Curiozitatea mea nu e în van, vă este de folos și voua :))

super shock tus creion (1)super shock tus creion (2)super shock tus creion (4) super shock tus creion (5) super shock tus creion (6) super shock tus creion (7) super shock tus creion (8) super shock tus creion (9)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

  • Eu de vreun an jumatate folosesc un creion (cu mina mai putin grunjoasa, nu stiu care-i denumirea) de la Flormar. Se intinde SUPER usor si bine si rezista cel putin 10 ore. Nu se intinde si daca e sa ti-l intinzi sau ceva se sterge super usor. Oricum, o sa il tin minte si pe asta de la Avon ;;)

  • Fatadinport, nu vorbim de dermatograf, ci de tus. e un creion’gel asta. Nu e tus-carioca, alea suck. E creion-gel, altceva.

  • Sigina, ce primer folosesti? Nu mai stiu daca ai mai mentionat pe blog 😛

  • Sincer ma uitam si eu zilele acestea la produse cosmetice si ma tenta sa-mi cumpar si eu faimosul tus creion L’oreal Silkissime am vazut o gramada de review-uri si swatch-uri si toata lumea il lauda, dar pretul mi se pare destul de marisor pentru un creion (poate daca era vorba de o oja nu mai stateam pe ganduri 😛 ), dar vazand acum review-ul tau cred ca ma duc fuguta la a mea tanti de la Avon si-mi comand acest creion, mersi pupici 🙂

  • cum se comportă pe waterline, ai încercat?? caut un creion care să reziste câteva ore bune, ai vreo sugestie? Mulțumesc, te pup!

  • Eu le am pe ambele de ceva vreme si o sa-ti spun , din punctul meu de vedere, de ce cel de la Loreal merita banii: cand il ascuti, nu se rupe varful. Eu din 3 ascutiri pe cel Avon l-am terminat, pentru ca se rupe foarte repede 🙁

  • Camelia, si eu l-am ascutit de cateva ori pana acum, dar eu n-am avut probleme. In schimb la Loreal mi s-a rupt o data varful. Cred ca e cum nimeresti… Eu una le-am luat de curioasa, mereu ma intorc la tusul lichid, cu pensulita flexibila:) Așa mă gândeam că ar trebui să se vadă dif de calitate, însă eu le-am folosit în paralel o vreme, încă le am pe ambele, și n-am simțit o diferența care să justifice prețul cu 30 lei mai mare…

  • @Ana Barbu, eu nu ma fac pe waterline, dar vezi la mine pe fanpage, a comentat cineva la poza acest aspect, si a zis ca e super ok pe waterline si ca are mai multe culori ale creionului. O sa le incerc pe ambele, pe waterline, si o sa fac un update. Si pt silkissime si pt super shock.

  • Eu folosesc Super shock de ceva timp deja. Am si Silkissime si da, chiar fac acelasi lucru. Eu pe amandoua le aplic cu o pensulita :)) altfel ma enerveaza cand se aplica prea mult

  • Anca Pop, pensulita imi suna a tus crema, I hate it 😛