Review

Cum să ai gene perfecte + cadou Studio Jolie pentru voi

Vara și festivalurile sale nu te lasă să te culci pe o ureche: se cer culori vibrante, coafuri îndrăznețe, manichiuri și pedichiuri impecabile, un look radiant, ademenitor de soare și o stare care să deseneze amintiri frumoase de neuitat sub bolta Cluj Summer Festivals. E momentul pentru design-ul ochilor, și, cu sau fără machiaj, se impune un evantai de gene superbe, cu aspect foarte natural, pentru cea mai cuceritoare privire din univers. Dorul de gene de pluș m-a împins la Studio Jolie, locul în care Ada m-a făcut să mă îndrăgostesc de extensiile de gene fir cu fir, Xtreme Lashes.

Timpul a trecut, iar extensiile de gene au cerut ”lărgirea” echipei de înfrumusețare Studio Jolie, iar fetele caută 3 modele pentru aplicare de extensii gene fir cu fir. Dacă sunteți dispuse să vă oferiți drept model, Studio Jolie & Ada vă oferă cadou:

* 3 seturi noi + câte o completare la 3 săptămâni cu produse Xtreme Lashes*
La aplicarea genelor va lucra Angi, care va fi ajutată de Ada să aplice genele mai repede. Iată ce transmit ele:
* dorim să câstigăm experiență și rapiditate în aplicare
* avem nevoie de rabdare și bunăvoință
* prima aplicare poate să dureze între 2-3 h (vom lucra alternativ cate 15 min fiecare pentru a nu ține modelul mai mult de max 3h)
* au prioritate modelele care pot veni în prima parte a zilei
* rugăm modelele să vină nemachiate (sau cu 10 min înainte de ora stabilită pentru a se demachia)
Ce zici, te bagi? Desigur, din Cluj, neapărat! Aștept comentariu aici, pe blog, iar regula e primul venit, primul servit – cu condiția să puteți merge dimineață. O să vă alegeți cu niște gene de vis, pe care le-ați putut vedea și la mine în repetate rânduri și le puteți revedea aici:
Ceea ce ador la faptul de a avea gene, e că atât de frumos încadrează privirea și arată așa aspectuos, încât pot să nu mă machiez cu zilele. Iar când o fac, machiajul este minim: bb cream, fixare, blush și, eventual, ruj. Hurry up!
gene fir cu fir

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)