Review

Noile depilatoare Farmec – piele fină în 3 minute!

Cea mai mare pacoste a unei femei căreia îi place să se îngrijească este pilozitatea nedorită, iar pe locul doi, găsitul unui loc pentru programare la epilat, mai cu seamă în preajma sărbătorilor. În afară de eterna lamă roz, epilatul acasă este o soluție mai durabilă, și devine una chiar plăcută atunci când ai produse specifice, igienice și rapide.

La categoria news, Farmec a lansat o gamă impresionantă de produse pentru epilare și post epilare. Astfel că, cremele pentru piele normală și sensibilă, benzile pentru față și corp, ceara cu încălzire în cuptorul cu microunde (folosesc și microundele la ceva sănătos! 🙂 ), ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, sunt câteva dintre noutățile noii game. Abia aștept să mă strâng acasă deseară să le-ncerc, nu m-am putut răbda să nu vă scriu.

Ce i-a motivat pe cei de la Farmec să-și extindă portofoliul de produse? Faptul că romîncele preferă Farmec-ul, la depilare 😀 „Conform studiilor noastre, Farmec este primul brand ales de romani în procesul de achiziţie al unui produs de epilare, cu o cotă de piaţă de 48,9% în volum şi de 42,8% în valoare. Continuăm să ne surprindem consumatorii anul acesta cu o nouă gamă de produse depilatoare venind astfel în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi și preferințe. Pe lângă acțiunea rapidă și eficientă, noile depilatoare au și proprietăți hidratante, emoliente si calmante ”. spune Ioana Borza, marketing manager Farmec.

Depilatoarele pentru femei, în funcție de tipul de piele:

  • depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normală;
  • depilatoare cu extract de Argan destinate pielii deshidratate;
  • depilatoare cu extract de Vanilie potrivită pielii sensibile.

Depilatoare pentru adolescenți: 

  • cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă

Depilatoare pentru barbati:

  • Cremă depilatoare cu Boswellia Serrata.

Piele fină în 3 minute

Producătorul de cosmetice nr 1 în România susține că noile depilatoare au eficienţă sporită și  acţiune rapidă, se întind uniform pe piele, îndepărtează rapid firele de păr, au o toleranţă cutanată mult îmbunătăţită şi sunt bogate în principii active ce conferă pielii hidratare, catifelare şi protecţie. De asemenea, acestea conţin parfumuri plăcute și conferă o senzație de prospețime asupra pielii, în doar 3 minute de la aplicare.

Eu le-am primit pe cele pentru piele normală, și sunt foarte nerăbdătoare să le încerc. După ce le dau gata, dau o fugă pe site-ul Farmec pentru o comandă pentru cele cu argan, pentru piele deshidratată 🙂

depilare farmec (1)

Foto: Francisc Sandordepilare farmec (2) depilare farmec (3)
depilare farmec (5)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)