Featured Review

Investiție de beauty

Unele cheltuieli în materie de frumusețe sunt o investiție, altele înseamnă aruncat bani pe fereastră aiurea. Asta se întâmplă mai ales la shopping-ul compulsiv de produse – v-ați trezit și voi că veniți acasă cu un rimel, și acasă mai aveați încă 3? Sau creme. Sau pudre. Eu da.

Există, însă, niște cheltuieli care, de-a lungul timpului, pentru mine, s-au dovedit a fi o investiție care merită: tatuajul sprâncenelor, epilatul definitiv cu SHR și extensiile de gene (și aici).

Extensiile de gene Extreme Lashes puse de Ada (Studio Jolie and Fb aici) sunt una din cele mai bune investiții, din punctul meu de vedere, pentru că:

  • Ada le pune în așa fel, să arate perfect. Nu toată lumea pune genele fir cu fir bine! Ea știe ce lungime să pună la locul potrivit și să ofere maxim de volum, dar să arate, în același timp, natural!
  • Un evantai de gene oferă o privire galeșă, de pluș, seducătoare, efect greu de obținut cu un rimel, mai ales dacă ai gene scurte și drepte ca și mine.
  • Cel mai important lucru e că nu mai simți nevoia să machiezi ochii, iar acum, pe timp de vară, dacă ai un bronz frumos și mai plusezi cu niște blush bronzant strălucitor, arăți perfect, with no makeup.
  • Se potrivește orarului unei femei super ocupate, nu mai pierzi timp dimineața în fața oglinzii: dacă sprâncenele îți încadrează perfect fața și genele sunt podoaba suprema a ochilor, faptul de a folosi tușul le estompează din efect, nu se mai văd atât de bine. Invers însă, dacă vrei să plusezi un efect dramatic, de cateyes, cu tușul, genele o să-ți fie de mare ajutor!

Când plec în călătorie, avantajul e că nu mai pun ca poduse de machiaj cu mine decât bb cream, pudră translucidă și bronze-blush și, eventual, un gloss.

Privind sprîncenele, mă pregătesc să îi fac din nou o vizită Valentinei. Este deja un an de la ultimul retuș și nu aș putea să spun că încă nu mai arată bine. Dacă le vreau mai intense, cu un fard de sprâncene urmez linia deja creată și arată perfect din nou.

Foto: Francisc Sandor

extensii gene (3)extensii gene (1)
tatuaj sprancene dupa un an (1)
tatuaj sprancene dupa un an (2) extensii gene (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)