Featured Review

Look-ul perfect

Pe măsură ce timpul trece, devin tot mai mulțumită și conștientă de mine și utilizez tot mai puțin makeup. Un pic dezamăgitor pentru planurile mele de blogging de acum 5 ani (da, în februarie se fac 5, nu-mi vine să cred!), când credeam că blogul meu de beauty va lua direcția makeup&beauty. Ei, uite că a luat direcția lifestyle&beauty, și e ceea ce mă reprezintă. Asta nu înseamnă că nu îmi plac machiajele elaborate, la ocazii și în viața de zi cu zi. Dar mă trezesc că mă simt extrem de bine cu fața mea cu sau fără bb cream&blush.

Tatuajul sau machiajul semipermanent al sprâncenelor

Un rol major în asta l-a avut machiajul semipermanent de sprâncene perfect al Valentinei Suciu (sau tatuaj sprâncene, cum v-am obișnuit), care a fost o revelație. Cu sprâncene care încadrează perfect fața mereu, trei sferturi din treabă e gata. De curând am fost la Valentina pentru o nouă corecție, ocazie cu care mi-am schimbat forma sprâncenelor și le-am pigmentat nițel mai intens. Acum arată mai puțin intens decât în imagine, imediat după tatuare. Ați mai citit despre asta aici, aici și aici.

tatuaj sprancene valentina suciu (1) tatuaj sprancene valentina suciu (3) tatuaj sprancene valentina suciu (4) tatuaj sprancene valentina suciu (5)

Extensii de gene 

Pe același loc cu sprâncenele aș situa ochii și, mai precis genele. Eu sunt dotată cu gene scurte și drepte, Asian style, și niciun rimel de pe lumea asta nu le face mai lungi sau mai curbate, în afară de LancomeClinique și puține altele, cu care arată ceva mai bine. Așa că, datorită Adei, care e mereu curioasă să implementeze tot ce e nou&glam pe piață, port uneori extensii de genuțe superbe, care arată foarte natural. În momentul acesta fac o pauză de genuțe, pentru că urmează să am niște Extreme Lashes de data aceasta, și mai frumoase decât genele japoneze. Curând, vi le voi arăta.

extensii gene studio jolie (1)

Înainte de corecția sprâncenelor, la pus genuțe. 
extensii gene studio jolie (2)

Tenul impecabil. DermaOxy sensation

Cred că nu pot să îi mulțumesc lui Dumnezeu îndeajuns pentru tenul pe care îl am, dar asta nu înseamnă că nu trebuie întreținut. Așa că periodic fac tratamente la Studio Jolie, unde încerc tot felul de noutăți, Ada style. Ieri am primit un tratament antiage senzațional cu dermaoxy. E minunată gâdileala jetului de oxigen, dar și serurile folosite.

Serurile anti-ageing in combinatie cu oxigenul sub presiune, hidrateaza si vitalizeaza intens straturile profunde ale pielii oferind astfel un aspect vizibil intinerit. 

Pentru ochi s-a folosit un ser pentru reducerea ridurilor și liniilor de deshidratare, prin efectul acidului hialucornic, al conținutului de zer din colostru și un complex peptide-SYN-AKE cu efect de botox.

Pentru că semnele îmbătrânirii se văd în primul rând pe gât, gâtul meu primește aceeași atenție ca și tenul. Am văzut și eu ingredientele serului și e un cocktail generos de acid hialuronic care mi s-a aplicat apoi pe față și pe gât, complex de vitamine, colagen și alte bunătăți de care are nevoie pielea să strălucească și să arate întinerită. Și acesta a fost băgat în piele cu jetul de oxigen.

Tratamentul s-a finalizat cu Hydra Gel, cu o concentrație foarte mare de acid hialuronic și adaos de vitamina C, care protejează împotriva stresului oxidativ, adică acționeaza ca un agent anti-îmbătrânire, dă luminozitate tenului și crește producția naturală de colagen.

Rezultatele unui tratament dermaoxi se mențin vizibile câteva săptămâni și sunt și mai vizibile după o zi două. Eu m-am ales cu un ten ireal de proaspăt și fin, și abia aștept să îl repet, peste o lună. Despre dermaoxy sunt mai multe info aici și aici contactul Adei. Următoarea vizită la Studio Jolie va fi pentru Extreme Lashes, niște extensii de gene superbe pe care abia aștept să le port și să vi le arăt.

Cam așa arată, în viziunea mea, un look perfect – ten impecabil, sprâncene perfecte mereu, o privire accesorizată de niște gene seducătoare – toate astea accentuează farmecul personal, subliniază frumos ceea ce ai deja. Eu am reușit să îl am cu ajutorul minunatelor mele profesioniste – Valentina Suciu și Ada de la Studio Jolie. Nu știu ce m-aș face fără ele!

dermaoxi studiojolie (3) dermaoxi studiojolie (1)

Baby shiny skin!!!! dermaoxi studiojolie (2)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Arata bine la tine, insa nu sunt adepta acestor noutati 🙂
    Poate as apela la genele fir cu fir, dar sprancenele nu le-as tatua! Bineinteles tine de preferinteel fiecareia! :*

  • Loredana Manciu, tatuajul sprancenelor e, de fapt, un machiaj semipermanent. In timp, iese fara probleme, insa am dubii ca cineva care le-a avut vreodata facute de Valentina ar renunta la ele vreodata. Daca ai sprancene definite, nu ai probleme, dar daca sunt rebele si nu foarte dese si nu arata bine nicicum, cum erau ale mele, merita nu 100%, ci 1000000000% sa le faci. Absolut nimeni nu-si da seama, si cine se uita atent crede ca sunt creionate. Da de unde atata indemanare la mine:)))

    Genele numai fir cu fir rezistă cel mai bine, Extreme Lashes pe care le va pune Ada sunt cele mai tari pe piata actualmente. Arata senzational, abia astept. Ce vezi tu aici sunt pe tehnica japoneza, nu Extreme Lashes.

  • Mi’ar placea sa am si eu tenul taul 🙂 … eu am mari probleme cu demodexul 🙁 , traiesc un cosmar .Si eu de foarte multe luni am cam renuntat la cosmetice, folosesc doar concelear,rimel si strugurel pentru buze si ai dreptate e mult ok pentru ten fara atatea cosmetice 🙂

  • Paula Maria, cu atat mai mult trebuie mers regulat la tratament. Eu nu am renuntat la cosmetice, dar pur si simplu imi place asa, de cele mai multe ori 🙂

  • Iti sta foarte bine cu sprancenele conturate asa 🙂

    http://anamariaben.blogspot.ro

  • Superb! Totul

  • Superb! Totul

  • Ops… Îmi cer scuze pt dublura