Featured Review

Beauty Treat: Day Restart with Dermaoxy

beauty (2)

Știți de ce mi se pare mie (primă)vara frumoasă? În afară că ne învăluie în căldură și ne poleiește cu un bronz frumos, niciun anotimp nu miroase mai bine ca (primă)vara! Abia aștept momentul lalelelor, al florilor de liliac, al bujorilor (îmi amintesc de surpriza Avon de anul trecut!) și al altor minunății frumos mirositoare, nu ca unele frumuseți fade din florării. Adică, trebuie să recunoaștem, florile de florării sunt frumoase și sunt făcute să țină mai mult, însă n-au ceea ce definește florile: parfumul. Nu voiam o postare despre flori, însă când dau cu ochii de ele, în grădini, la vânzători ambulanți sau la mine pe terasă, îmi râd ochii de-ncântare, sunt ca o vacanță vizuală instant, colțul meu de relaxare. Și pentru că veni vorba de relaxare, ce poate fi mai frumos decât să evadezi grav, în mijlocul săptămânii, la niscaiva răsfăț, mai ales dacă ai avut o zi nu tocmai bună?

beauty (3)

Desigur, dacă este posibil – dacă nu, amânați totul după job, dar asigurați-vă că acela este doar timpul vostru. Și pentru că eu n-am avut timpul meu demult, am ”tras obloanele” la Studio Jolie, să șterg urmele de oboseală de pe ten. Pentru că știți, pe tenul cu tendință spre uscare, orele de nesomn se afișează indiscret brăzdând fruntea, ochii, ba chiar trâmbițează că ești varză de oboseală. Am avut parte de o curățare a tenului ca la carte, de un peeling fabulos care scoate impuritățile la suprafață, microdermabraziune, și, în final, de mult așteptatul dermaoxy (de creme v-am povestit aici), pentru efectul de întinerire de lungă durată.

De dermaoxy uitasem până când m-a tras sorela de mânecă – ea a fost foarte încântată de efectul dermaoxy, pentru că s-a menținut în timp. Vorba Adei, efectul dermaoxy se vede mult mai bine din a doua zi încolo.  Am mers și de această dată pe hidratare intensă cu acid hialuronic, sub jetul de oxigen hiperbaric (oxigen purificat sub presiune) care duce substanța activă în cele mai profunde straturi ale pielii, netezind-o și tonifiind-o. Mai multe despre dermaoxy aici. Răsfățul s-a încheiat cu o mască antiinflamatoare de la Clinicare, care mi-a lăsat tenul perfect, fără urmă de roșeață sau iritație! Asta da reset, și dacă ai o zi nașpa.. las-o pe Ada să ți-o facă mai frumoasă, mereu îi iese.

Și ca să fie treaba ”oablă”, un masaj prelungit la Ștefan n-am refuzat niciodată.

beauty (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)