Review

May’s Beauty News: sun is coming, hair is stunning :)

E mai, e soare și, în sfârșit, vară! Deci e cazul pentru un bronz sănătos, sub protecție solară. Nivea pune la dispoziție produse care accelerează procesul de bronzare la modul natural. Așadar, avem protecție pentru toată familia cu:

Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30
Are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime. Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30.

NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50
Special destinat pielii sensibile a copiilor, spray-ul de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi. Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

nivea sun (1) nivea sun (2) nivea sun (4) nivea sun (3)

Și pentru că cel mai frumos accesoriu al unei femei este părul, tot de la Nivea, avem un arsenal consistent de stryling, după cum urmează: Nivea Styling Spray și Mousse Diamond Gloss, cu efect de strălucire, Nivea Volume Sensation, și Nivea Mega Strong, pentru firul subțire. Ce este grozav e la Diamond Gloss și Mega Strong e că oferă protecție termică, atât de necesară în sezonul cald.

styling nivea (1) styling nivea (2) styling nivea (3) styling nivea (4)

Acidul hialuronic este un ingredient cheie în îngrijirea pielii, așa că Gerovital H3 Evolution lansează deodorantele-antiperspirante cu acid hialuronic. Protecție sporită, fără pete albe pe haine. Și în varianta travel size, spre fericirea mea.

gerovital h3 hialuronic deodorant

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Buna seara Sigina am descoperit de curand bloggul tau, imi place tare mult 🙂 voiam sa te intreb daca ai folosit vreun autobronzant pana acum si daca a avut efect cat dd cat bun. Multumesc mult ! Cu drag, Raluca .

  • Raluca, nu mai stiu daca nu cumva dove are unul natural, frumos. In principiu nu prea mai folosesc autobronzante in ultimii ani. A, si garnier are ceva

  • OK iti multumesc mult pentru raspuns, imi trebuia ceva sa de-a mai mult un luciu frumos pielii nu neaparat o culoare inchisa patata 🙂 O ZI FRUMOASA !