Featured Review

(Review) DermaOXY cremele: specialistul de acasă

dermaoxy_9

Prima oară am încercat tratamentul cu oxigen hiperbaric la Ada, la Studio Jolie, în 2014 (vezi aici). Efectul de întindere a tenului este vizibil instant, dar și la câteva zile, și cu adevărat spectaculos la tenurile mai problematice (ten obosit, ridat etc). Ultima oară când am fost la tratament la DermaOxy, mi-a recomandat să folosesc setul de creme DermaOxy acasă (pe lângă serul băgat în piele cu jetul de oxigen), pentru efect maxim. Zis și făcut. Din gama DermaOxy am luat crema de zi, crema contur ochi și crema de noapte. Aceste creme par să fie undeva peste dermatocosmetice, un fel de creme-medicament. Este un brand al firmei daneze MedicTinedic, care se ocupă cu aparatură medicală.

După tratamentul cu dermaoxy nu mi-am mai pus nimic pe ten, până seara. Seara am efectuat demachierea obișnuită și mi-am aplicat DermaOxy Eye și Night. Mă așteptam să fie bune, însă dimineață, deși mă trezisem cu noaptea-n cap, și nu neapărat cu somnul împlinit, am rămas șocată de cât era de radiant tenul. Era perfect întins, proaspăt și hidratat, ridurile de expresie dispăruseră. Am căscat ochii cât am putut de mari, ca să fiu sigură că vad bine. Combinația cu jetul de oxigen de la salon și îngrijirea de acasă are un efect extraordinar, și repetată cu frecvența pe care o indică Ada, nu din Pași în Crăciun cum fac eu. Apoi, după toaleta de dimineață, mi-am aplicat Day. Cred că e prima oară în care folosesc creme-medicament. Să nu mă înțelegți greșit, ridurile de expresie nu au alt leac permanent decât botox, pentru că mobilitatea musculară facială (expresivitatea) le formează din nou, dar având un asemenea arsenal de îngrijire, ele sunt mult diminuate și contează ca dimineața să te trezești fără ele. Nu e totuna că folosești sau nu creme cu ”cocktailuri” concentrate, profesionist concepute, sau creme mass market.

Toată gama conține acid hialuronic și hialuronat de sodiu, dar și vitamine și acizi grași esențiali indispensabili pielii, ce îmi place cel mai mult e că sunt ingrediente (nu ”ingredienți”, cum e în traducerea etichetei!) naturale. Merită încercate, țineți-mă la curent dacă le-ați luat și ce părere aveți despre ele. Prețul unui tratament DermaOxy este 150 lei, iar prețul cremelor este 130 lei fiecare. Cremele pot fi achiziționate de aici (nr de contact sau mail).

(Foto: Amalia Talihan)

DermaOxy Day

dermaoxy_1dermaoxy_2

DermaOxy Eye

dermaoxy_3 dermaoxy_4

DermaOxy Night

dermaoxy_5 dermaoxy_6 dermaoxy_7 dermaoxy_8

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)