Blond Hair Featured Review

La vopsit…

oua de pasti

V-aș spune ce gândesc cu adevărat despre Paștile astea, dar cum aici nu e o pledoarie religioasă – creștină sau păgână, mă rezum doar la frenezia și buna dispoziție a oamenilor, când se află în jurul evenimentelor de acest gen. Îmi place să văd lumea veselă – că, până la urmă, sărbători = concediu și voie bună pentru majoritatea populației. Cum să nu te simți bine, când miroase a vacanță? – Hai, partea cu silueta am lămurit-o anul trecut!

😀 😀 😀 ȘI, MAI CU SEAMĂ, E SOARE ȘI CALD!!!!!!!! 😀 😀 😀

oua hipster

Unii se pregătesc de Paște vopsind ouă, alții preferă să le mănânce pur și simplu sau să vopsească altceva. De pildă – părul!
Și pentru ca vremea bună și soarele ce tocmai au sosit să țină, ”vopsitul” în culori vii, atât pe buze, cât și pe pleoape sunt o exagerare permisă de această dată – aș putea trece drept ou de Paște (cu condiția să nu iau și forma sa după!) Asta pentru că de obicei prefer nuduri, la părul roz, și machiaj discret.

Pentru păr am folosit șampoanele colorante Lakme, două de data aceasta, iar doza este ”formulă secretă”, nedivulgabilă 😀 Adevărul e că nici eu nu știu ce proporție pun de fiecare dată, din fiecare.

Pics by Amalia Talihan

pink-hair
lakme_sampon_colorant

Pentru ten – cel mai preferat produs dintre preferatele hidratante pentru ten 😀 – gelul hidratant Daily Youth de la Princess (a adjudecat titlul de preferatul lunii, greu de obținut, de altfel, având în vedere produsele concurente din baie). Luați-l ca pe un ”primer” pentru ”vopseaua de Paști”.

princess daily youth

Pentru pleoape. În general, prefer nude/primer pleoape, tuș și rimel. Dar dacă ați ști cât mi-am dorit în adolescență un fard roșu… după 15 ani a sosit de la Melkior. Arată senzațional când sunt blondă, cu roz și pe timp de zi e nițel cam mult. Vorbind de nuduri, am decis să alături paletei Naked (care e pe terminate – doh!) o nouă paletă YSL. Aș vrea să îi dedic o postare separată, pentru că m-a încântat în mod deosebit. E travel-friendly, lucru care-mi ajunge la corazon.

melkior (2)fard ysl paleta nude (2)

Pentru buze. Eheeeei… aici treaba este complicată. Rivalizează la purtare cu eternele mele glossy stain de la YSL (căci am ”doo”) două glosuri relativ noi Shaka – un roz pal și unul fuchsia, iar roșul superb de la Melkior… cu un altfel de roșu, tot Melkior, acesta fiind sidefat, cu un aspect glossy care aduce a vară, a cocktail-uri de fructe, a yummy!

melkior (1) melkior ruj shaka lipgloss (3) shaka lipgloss (4) shaka lipgloss (1) shaka lipgloss (2)

Și pentru ca ziua să fie pe deplin colorată, iepurașul Eucerin a venit cu loțiunea mea preferată (din cea mai tare gamă de demachiere utilizată în ultimul an!), un ulei de duș cu care abiaaa aștept să mă bag în cadă și… niște colorături delicioase BonBon, absolut irezistibile. Eu vă recomand bombonele invizibile BonBon, au zero calorii! 😀eucerin_bonbon

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • Foarte draguta ! Dar trebuie sa ne spui de unde ai acele samopane!!! Google search-ul nu-mi arata niciun site concret de pe care pot comanda.
  Multu` !

  And Pasti fericit !

 • AndreeaC, profi hair shop din polus center. magazine specializate

 • SUPERB iti sta!
  Oare cum as putea sa imi dau seama daca mi se potrivesc nuantele astea de par..n as vrea sa arat caraghios. Am ochii caprui deschis , ten mediu bronz, subton galben si is vopsita blond auriu..?

 • elena, tenurilor maslinii le merg culorile calde, tenurilor albe, culorile reci, in general. din cate-mi zici, roz nu cred, dar un roz – peachy, da. il poti obtine din start cu samponul rosu. ca ai deja blondul auriu care sa te ajute. deci ar trebui sa iesi un fel de … piersica 🙂

 • Finuţă culoare ţi-a ieşit….
  Si eu folosesc Eucerin uleiul de dus (e pt prima oara) si , bine ca mi ai zis, o sa incerc si Dermatoclean.