Featured Review

Going Naked: o privire mai atentă

De când am paleta Naked, am început să folosesc din nou fardul. Deși încă tind să folosesc mai degrabă tuș, rimel și ruj roșu, culorile nude ale paletei mă fascinează. În primul rând, fiindcă arată superb, natural și se uniformizează frumos pe pleoapă. Nu se strâng în pliul ochiului, chiar dacă n-aplic mini-primer-ul. Sunt foarte pigmentate. Cred că sunt cele mai de calitate farduri pe care le am de multă vreme. Numai Sonya sunt așa de ”țapene”. Nu știu dacă până acum am mai avut farduri comparabile cu Sonya. Însă acolo nu am foarte multe variante de nud, iar eu fug de culoare în ultima vreme, așa că Naked îmi vine ca o mănușă. Și Pixie Pin Ups îmi place și e de calitate, nu zic nu, dar cred că cel mai tare îmi place ambalajul acolo 🙂

Revenind. Sunt 12 farduri, fiecare cu câte o denumire șuie: de la deschis la închis, vin așa: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle Creep și Gunmetal. Le puteți vedea și la mine pe degete, deși sunt zeci de review-uri la paleta asta:

Primerul de pleoape UD din trusă are o pensuliță de aplicare ca a glosurilor, e cremos și se usucă relativ repede. În comparație cu cel de la Too Faced, îi ia mai mult timp să se usuce. Nue la fel de eficient ca și Too Faced, dar îmi place și cum se prezintă, e tare drăguț.

În privința pensulei am fost sceptică, mi s-a părut cam dură la atingere, însă acum îmi e indispensabilă în aplicarea fardurilor. Bine, primele 5 farduri, mai mult. Preferatele mele sunt primele 5 nuanțe.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • foarte faina trusa. e pe lista, desi eu ma fardez poate de 2 ori pe an, dar imi plac culorile neutre 🙂

  • Lovely palette :X s-o folosești cu plăcere în continuare 😀

  • deci gata nu se mai poate ! orice beauty-blog accesez vad review la paleta naked.trebuie sa o am! de obicei prefer lookurile curate,machiajele fara prea mult fard,si ma limitez la tus ziua si smokey eyes noaptea , dar asta pare cutiuta cu minuni,toata lumea vorbeste de ea cum ca e minunata,numai eu nu o vedeam atat de minunata din poze cel putin dar incep sa-mi schimb parerea. s-o folosesti cu placere !

  • beautyholic, multumesc 🙂

  • Ce frumoasa e trusa!
    Sa o folosesti cu placere :*

  • Naked, my love!:X

  • Citisem postarea de mult si m-am incumetat intr-un final sa iau paleta! Sunt indragostita de ea, mai ales ca nu imi place sa ma fardez excesiv si culorile astea nude vin de minune!