Featured Review

Primăvara Melkior

melkior_1

Melkior mă cucerește încet, dar sigur. După ce m-am îndrăgostit iremediabil de rujul roșu, hidratant și rezistent (dar irezistibil!) și de tușul foarte fin (aici), perfect pentru călătoriile mele, am primit cu drag noutățile de primăvară.

Fardul de pleoape Lilith mi-a strânit pofta să port fard de pleoape din nou. Mă fardez rar, prefer primerul, tușul și rimelul. Acest roșu rece este o nuanță pe care mi-o doream enorm când aveam cam 20 de ani. Pe atunci nu se găsea nimic din ce-mi doream, și-mi fabricam culoarea pe pleope dintr-un ruj roșu, pe care-l fixam cu un fard portocaliu-auriu strălucitor, de la Bourjois. Îmi amintesc și acum că am fost obsedată mult timp de roșul pe pleoape și am purtat foarte mult timp combinația! Ce n-aș fi dat să fi existat atunci Lilith!

melkior_4melkior_3

Fardul Lilith e extrem de pigmentat și se prezintă bine pe pleoape și fără primer, după multe ore. Este un fard mat, ceea ce îl face purtabil la orice oră (uitați de ”roșul este pentru seară”!!!) Arată mai bine după ce e ”așezat” – ca orice machiaj, de altfel. Nu am apucat să fac poze cu el, pentru că eram mereu pe grabă, dar cu prima ocazia când mă văd cu Amalia, fac poze. Ca textură, aspect și rezistență, e genial!

Inițial, am crezut că rujul este ca și cel roșu, mat. Ei bine, e fix invers, un roșu rece (spre roz), în rezonanță cu fardul, cremos, ușor transparent și cu o strălucire deosebită (aici l-am prins și la soare). Rezistență așa și așa, nici n-are cum un sidef să țină ca și un ruj mat. Îmi place foarte mult, mai ales că am o perioadă în care îmi plac mult culorile reci – lila, vișiniu spre mov, mov…În ruj sunt prezente niște particule sclipitoare care se iau pe buze și reflectă lumina foarte frumos.  Este nr 12403, Cosmopolitan Red.

melkior_5melkior_6

M-am ales și cu un … (lip)stick USB Melkior sub formă de ruj, încă mă gândesc unde să îl pun să fie la mine când am nevoie. Poate ca breloc.

melkior_2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)