Blond Hair Featured Review

Comparație: CHI Silk Infusion vs. Moroccanoil

Pentru că părul meu merită tot ce e mai bun, sunt în stare să cheltui sume imense, ca el să arate mereu perfect și nu doar să arate, ci și să se simtă. De aceea aleg cele mai bune produse ale momentului.

Ultima revelație a fost cea de la CHI, despre care rămăsesem foarte plăcut impresionată, în urma utilizării unei mostre, uitate de vreme pe etajeră, în baie. Prima comparație care mi-a venit în minte a fost cea cu Moroccanoil, varianta light, pe care îl iubesc de la primul contact. Când i-am zis lui Raul despre Silk Infusion, mi-a și tăiat craca: până să ajungă CHI pe Moroccan, mai are mult. M-am supărat puțin. Adevărul e că, deși Silk Infusion are cu totul altă tehnologie decât Moroccanoil, la capitolul versatilitate nu stă atât de bine.

CHI SILK INFUSION VS MOROCCANOIL

moroccanoil chi silk infusion (1)

Silk Infusion este balsam leave in, se poate aplica doar pe părul umed. Moroccanoil este ulei-tratament, dar se poate aplica atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. Ambele sunt tratamente, reconstruiesc și regenerează firul de păr. Ambele dau strălucire părului blond, strălucire de care acesta duce așa mare lipsă. Însă parcă Silk Infusion dă o strălucire mai mare. Și Moroccanoil oferă strălucire, dar nu atât de mare. La capitolul încărcare, niciunul nu încarcă sau îngrașă părul, decât dacă torni cu nemiluita. Ceea ce e logic. Totuși, Moroccanoil prezintă o mai bună absorbție în firul de păr, la supradozare. Ambele oferă protecție termică. La capitolul reconstrucție, cred că efectele lui Moroccanoil sunt mai vizibile și mai persistente în timp.

Ultima oară am cumpărat Moroccanoil la 100 ml, și văd că am tendința să îl folosesc cu o frecvență mai mare. Deci am clar o preferință pentru Moroccanoil, în fața lui Silk Infusion de la CHI. Cu toate acestea, ambele produse sunt bune și ambele produse își merită banii. Acum, pentru firul gros, decolorat, depinde ce se urmărește: aspect strălucitor și reconstrucție mulțumitoare sau strălucire naturală și reconstrucție durabilă. Eu cred că ambele produse merg pe orice tip de păr degradat, în cantități mai mici, iar pe părul normal și natural aș merge doar cu Moroccanoil, light, ca produs de styling.

Dacă vă uitați și la preț, CHI este mai accesibil. 177 ml costă cam 120 lei, în timp ce 100 ml Moroccanoil costă cam 217 lei (eu l-am luat la 159 lei la promo). Mie îmi plac ambele foarte mult, pe Moroccanoil l-am cumpărat de nenumărate ori, de Silk Infusion încă nu știu să vă spun dacă îmi va fi dor, pentru că se va termina extrem de greu, la această cantitate 🙂

moroccanoil chi silk infusion (2) moroccanoil light  (2) moroccanoil light  (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Multumesc de review! Chiar mi-a prins bine. Mi-am luat si eu recent Chi , varianta mica mica si sunt tare multumita de el. Voi incerca si moroccanoil sa vad diferenta. In alta ordine de idei, mirosul de la Chi m-a subjugat. Pacat ca nu-mi ramane in par. Nu stiam ca se foloseste pe par umed. L-am folosit si pe par uscat si arata bine.

  • Cecilia, eu nu l-am incercat pe par uscat, ca mi s-a parut ca ar incarca. Moroccanoil e divin, dar oricum, depinde de fiecare cum il simte

  • Hey! Vad ca esti foarte incantata de M light… eu am varianta normala si nu mi se pare chiar wow… (am par blond, f subtire, f uscat)… sunt sanse sa ma impac mai bine cu cel light? Mersi frumos!

  • poti sa gasesti si pe amazon moroccon oil: http://www.amazon.co.uk/MoroccanOil-Treatment-Hair-Types-100ml/dp/B001AO0WCG/ref=sr_1_1?s=beauty&ie=UTF8&qid=1430207191&sr=1-1&keywords=morrocon+oil . Nu e chiar ca la oferta pe care ai gasit-o tu dar e mai interesant decat pretul obisnuit 😉