Featured Review

CHI, revelația momentului și reabilitarea lui H3 Derma

Sunt tot mai convinsă că încercarea mostrelor are un rol decisiv în alegerea produselor și în diversificarea lor. Dacă n-aș fi încercat mostra de Silk Infusion, tratament leave-in de la CHI, probabil că mai trecea multă apă pe Someș până să-l descopăr. Chiar și așa, a tronat la mine-n baie, în marea de produse de păr, mai bine de câteva luni. După mostre, review-urile pertinente ale altor persoane sunt importante pentru mine.

Într-o perioadă în care tratamentul fără clătire (uleiul) Moroccanoil nu avea egal, Silk Infusion de la CHI a apărut ca o revelație. E o altă tehnologie, altă textură, dar o alternativă pe măsură la Moroccanoil. Produsul este semilichid transparent și îmi miroase neutru. Se dispersează o cantitate de produs cât un bob de mazăre pe o suprafață a firelor destul de mare  (și în funcție de lungimea părului), lăsând părul ușor de descurcat și mătăsos, până la o nouă spălare. În particular pentru părul blond decolorat și alte culori de păr care și-au pierdut luciul, marele atu al lui Silk Infusion e că redă strălucirea naturală, fără să încarce! 

Din câte am văzut, Silk Infusion e disponibil în 3 cantități: 2 oz (aprox 50 ml), 6 oz (aprox 150 ml, de fapt chiar 177 ml), 12 oz (aprox 300 ml). Eu mi-am luat flaconul mediu, pe principiul că mai puțin era prea puțin și mai mult – să nu mă plictisesc, în caz că vreau să mai alternez cu Moroccanoil. M-a costat undeva pe la 100 și ceva lei, cu tot cu transport aproximativ 120, de pe emag. Produsul a ajuns de pe o zi pe alta, adică rapid.

chi silk infusion chi silk infusion ingrediente (2) chi silk infusion ingrediente (1) chi silk infusion 2

Vreau să vă mai spun ceva despre șamponul Gerovital H3 Derma+, din gama dermatocosmetică Farmec, pe care îl discreditasem aici. Tot ce am scris acolo este așa, însă am hotărât să-i dau o șansă să-și facă numărul pe calmarea scalpului, imediat după decolorare, când la mine acesta e foarte, foarte sensibil. Cu riscul să îl termin din două-trei utilizări, pentru că se dispersează foarte greu (i-ar trebui un ingredient mai lunecos, săpun nu, clar, dar poate un ulei, ca la produsele acestea, care n-au săpun, dar au uleiuri, și spală excelent), după ce mi-am îndepărtat decolorantul cu șamponul meu SP de la Wella și au rămas părul și scalpul curate,, am aplicat șamponul H3 Derma cât de bine am putut pe pielea capului și l-am lăsat să acționeze câteva minute. Trebuie să vă spun că am fost plăcut surprinsă că, încă de la prima utilizare, scalpul nu s-a mai uscat atât de tare, cum o face de obicei imediat după decolorare, până la următoarea spălare. Și nici nu m-a mai pișcat pielea. L-am folosit și la a doua spălare după decolorare și sensibilitatea scalpului a scăzut. Deci, deși folosești o cantitate mai mare decât dintr-un șampon obișnuit, merită ca, de câte ori stresați scalpul, să îl aplicați pentru calmare. Am considerat că merită să fac un update, ca să nu vă așteptați să semene cu vreun șampon pe care-l cunoașteți, așa cum m-am așteptat eu. În rest, demachiantul mi-e în continuare bun, iar masca, în continuare, mie nu-mi e utilă, că nu am ten sensibil, dar altora probabil le priește.

gerovital-h3-sampon

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)