Blond Hair Featured Review

Hair Joy: Latest Shopping from Topline

Zilele trecute am aflat de ultimele zile de reduceri la Topline, magazinul de produse profesionale din Polus Center. La Topline sunt de găsit brandurile OPI, Joico, Tigi, Moroccanoil și alte produse de uz profesional, pentru saloane. Sunt foarte încântată că am găsit un deal foarte bun acolo pentru cele mai de top produse de uz profesional, cele pe care le folosește și Vestige, iar în topul preferințelor mele, personale, este așa: Joico, Moroccanoil, Tigi, Wella.

Așa că am găsit Moroccanoil tratament, acela light — perfect pentru părul meu, la 159 lei, redus de la 217 lei. Nu am avut niciodată varianta la 100 ml, am avut doar la 25 ml și o mulțime de mostre (care îmi sunt grozave ca travel size). Apropo de Moroccanoil și CHI, voi reveni cu o comparație între cele două curând.

moroccanoil

Apoi n-am putut să nu-mi iau șamponul și restructurantul Bed Head de la Tigi, Dumb Blonde, pentru că aveau un preț bestial – cam 80 de lei amandouă! Îmi place veselia produselor Tigi, mă binedispune aspectul produselor, mirosul acrișor, fructat și, desigur, felul în care lasă părul. Dacă ne-ai ales, trebuie să ai simțul umorului, zic producătorii pe ambalaj. Dumb Blonde îmi oferă bună dispoziție, prin felul în care sunt marketate. Dar ce e cel mai important, e că nu e doar marketing-ul de ele!

dumb blonde

Un aspect foarte important pentru părul blond, mai cu seamă pentru cel decolorat, este să se ferească de orice îl usucă – placă, uscătoare cu jet prea fierbinte, produse de styling de slabă calitate. Deși am un fir gros, rezistent și cu ținută, tot mă simt mai bine să îi ofer o fixare medie, pentru că sunt foarte activă, fac sală, mă duc încoace-n colo, trec prin ploaie fără umbrelă și nu vreau să mi se pleoștească părul. El trebuie să arate mereu like a wonderful mess! Așa că folosesc la fiecare aranjare fixativ. Nu prea folosesc alt produs de styling. Fixativele Syoss, folosite până acum, au fost relativ în regulă, dar mă pregătesc psihic de ceva vreme să dau un tun și să îmi achiziționez fixative care nu numai că nu usucă părul, ci îl și protejează. Ei, s-a ivit momentul, și am găsit fixativul Joico la 99 lei (de la 159 lei), pe cel de la Tigi, Sleek Mistique Look, la 49 (de la 76 lei) și pe cel de la Vitality’s la 25 lei (de la 54 lei).  Eu zic că m-am blindat bine pentru aproape tot anul! Acum am început să și folosesc fixativul Joico și trebuie pulverizat foarte fin, că stă. E altă clasă!

fixativ joico (1) fixativ joico (2) fixativ vitalitys

Mi-am mai luat și alte lucrușoare, din categoria machiaj&haine, așa că mă opresc aici cu postarea pentru cele de păr. Cred că e o investiție foarte bună, pentru că, dacă e să le iei la preț întreg, ieși foarte scump. Vorba meme-urilor, nu-mi iau des, dar și când îmi iau, mă asigur că iau cele mai bune produse! 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)