Review

Crema colorantă anti-îmbătrânire

Nu vă imaginați bucuria mea că, în sfârșit, au venit căldurile. Ca și lucrurile care țin puțin – like icecream, vara este cu adevărat vară când e hot outside, hot inside, adică 30+ grade. Adică așa, ca mine 😀 Și la 30+ te și bucuri, dar te și protejezi de antiage.

Am pentru voi o inovație de vară de la Farmec, potrivită nu doar 30+, ci 20+-45+, adică pentru toate vârstele. Pentru că știți că UV e principalul factor de îmbătrânire al tenului și o sursă inepuizabilă de stres oxidativ, Farmec vine cu noi produse sub brandul dermatocosmetic Gerovital H3 Derma+ Sun, în completarea noilor produse de soare, pe care le-ați văzut aici.

Acestea sunt:

Crema de față anti-îmbătrânire SPF 50 cu tentă naturală 
gerovital h3 derma sun bb (6)

Crema de față anti-îmbătrânire SPF 50 cu tentă aurie 
gerovital h3 derma sun bb (5)

Produsele seamănă cu un bb cream european, sunt o cremă ușor colorantă, care să îți permită să nu mai ai nevoie de fond de ten pe timpul verii, și să uniformizeze frumos tenul. Mi se pare o idee binevenită să îmbini dermatocosmeticele cu machiajul, și, cu siguranță, ajută la estomparea roșeței aferentă căldurii. Crema nu conţine parfum, octocrylene, oxibenzonă, ulei de parafină, parabeni, alcool, deci e perfectă și pentru cele mai sensibile tenuri.

gerovital h3 derma sun bb (7)

Și dacă tot suntem la capitolul noutăți, iubitoarele frumuseții bănățene se pot mândri cu un magazin nou-nouț Farmec, în Timișoara. Situat pe strada Lucian Blaga nr.3, noul magazin Farmec Timișoara are o suprafață totală de 51 de metri pătrați, oferind peste 400 de produse dar și consultanță permanentă legată de acestea. La deschiderea a fost de față staff-ul Farmec Cluj, pentru că – nu-i așa, la un eveniment așa important din sfera frumuseții, nu se poate lipsi.

„Din dorința de a oferi clienților noștri din Timișoara cea mai bună experiență Farmec, am decis relocarea magazinului într-un spațiu nou, modern, mai încăpător și mai vizibil. Timișorenii se vor putea bucura de toate produsele Farmec din portofoliu, fie că vorbim de cosmetice sau de produse de îngrijire a locuinței din gamele Nufăr și Triumf. Farmec este un brand simbol al României și încercăm să venim constant în întâmpinarea consumatorilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Ne propunem ca până la finalul anului 2016 să reamenajăm toate magazinele existente, printr-o investiţie care se va ridica la aproximativ 200.000 de euro şi să deschidem încă patru magazine proprii în ţară ”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec.

Le doresc cititoarelor mele timișorene și bănățene să se bucure de experiența Farmec, de magazinul frumos și de produse, acolo vor avea parte de o consiliere corespunzătoare în alegerea lor și pot să vadă la fața locului și noutățile verii, cum sunt aceste ”dermatobbcreams” Gerovital H+ Derma+ Sun. Enjoy!

gerovital h3 derma sun bb (4) gerovital h3 derma sun bb (3) gerovital h3 derma sun bb (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)