Review

Gerovital Tratament Expert – fiole keratină

Vine cumva natural să povestesc tot despre păr, principala mea preocupare în materie de beauty. Dacă și voi sunteți preocupate de îngrijirea părului, probabil ați văzut noua prezentare Gerovital Tratament Expert și chiar și noile produse – dacă nu, aruncați o geană aici. N-o să vorbesc despre produsele care nu mi se potrivesc mie, că e irelevant, dar vreau totuși să menționez că acum există șampon uscat – pentru cele care aveți părul gras – dacă l-ați folosit va rog lăsați-mi și mie feedback, în comentarii.

Un alt produs nou al gamei sunt fiolele de keratină lichidă. Le-am încercat, însă cred că sunt mai potrivite pentru persoanele cu fir moale și subțire – oferă ținută, întărește firul de păr, chestiuni pe care eu deja le bifez. Fiolele sunt super generoase în conținut, ușor de deschis, asta e foarte fain. Însă pentru părul meu gros, aspru, cu ținută, nu sunt necesare. Am primit însă feedback foarte bun despre ele pe instagram, așa că, dacă le-ați folosit deja, lăsați-mi aici comentariu să știu și părerea voastră despre ele. 

Balsamul Nutritiv cu keratină însă e excelent pentru părul meu. Împreună cu serul termoprotector, de care nu mă despart deja de ani buni, a devenit preferatul gamei. Este un balsam leave in, care lasă părul mătăsos și sănătos. Este în același tip de flacon ca și termoprotectorul – vi le super recomand!

Vezi postarea aniversară de 20 de ani de blond decolorat!

Un produs pe care îl regret foarte mult din această gamă e serul cu efect no frizz: nu se mai produce pentru că, deși are consumatori fideli, probabil aceștia nu sunt suficienți. Cu alte cuvinte, nu trece, nu știu dacă e pentru că lumea nu știa de el sau pentru că pur și simplu maoritatea persoanelor nu îl consideră necesar. Eu consider că e absolut necesar un asemenea produs când e vreme de aceea umedă și ți se umflă părul, stricându-ți toată coafura. Trag de el să nu îl termin așa repede, pentru că nu știu cu ce să îl inlocuiesc atunci când se va termina. Aveti vreo idee de ser anti frizz bun? Dacă da, please leave comment. 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)