Featured Review

Cellublue, ventuza anticelulitică de-acasă

cellublue (3)

În urmă cu câtva timp am primit un pachețel mititel, cu un săculeț, în care se ascundea o ventuză. Venea cu carte de prezentare și am aflat că se numește Cellublue, și sosise în ajutorul îngrijirii mele, atunci când am chef să-mi fac masaj anticelulitic acasă (știți că sunt dependentă de masaj!!!!!!). Și pentru că toată suita de creme anticelulitice, cu colagen, hidratante sau uleiurile nu intră fără un masaj riguros, am implementat-o ca metodă de automasaj, la mine-n dormitor.

cellublue (2)

Cellublue funcționează pe principiul vacuumului, și îți ia vreo 2-3 zile să te deprinzi cu ea. Trebuie presată, ca atunci când o pui pe piele, să ”absoarbă” țeșutul cutanat și ce e sub el, creînd vacuumul pe care îl face în mod normal la salon aparatul. E nițel mai laborios până prinzi mișcarea, dar nu e dificil de folosit și chiar prinde bine pielicica. Adică simți că te-ai masaj cu ea. Activează circulația sanguină de pe zonele lucrate, exact ca la masajul anticelulitic. Mie îmi place ușoara durere ”mâncăcioasă” (vorba Adei), care e semnul că celulita a fost ”deranjată” din locul în care se cuibărește bine-mersi. Folosită cu regularitate, dă și rezultate.

cellublue (1)

Se recomandă utilizarea zilnică minim 10 minute, după care este bine să bei cam 500 ml apă (încet, nu toată cantitatea odată). Pentru rezultate optime, consumul zilnic recomandat de 2 L/zi n-ar strica deloc.

Ce e fain la ventuzică e că e igienică, se curăță ușor, nu intră murdărie pe niciunde, o poți lua cu tine, nu ocupă spațiu mult și e dintr-un cauciuc super calitativ.

Cellublue costă cam 19 euro și se găsește aici sau pe facebook.

UPDATE: Ai 40% reducere la Cellublue cu codu; SIGINA, până la sfârșitul lui martie!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)