Review Shopping

Genele de pluș + makeup news

gene_fir_cu_fir

Să tot fie vreo săptămână de când am fost din nou la Ada (Studio Jolie) pentru genuțe, și am din nou o pereche clipicioasă de evantaie Extreme pe pleoape. Ador genuțele fir cu fir, schimbă privirea și nu mai trebuie să te rimelezi. Decât dacă chiar vrei.

Simpla aplicare a unui fard poate fi de ajuns, și eu am ales un maro din Naked. Rezultatul? O privire de ursuleț de pluș, dulce și caldă. Combinația de maro+genuțe cu volum e una din favoritele mele acum.

melkior

De curând, am făcut cunoștință cu Melkior. Trusa asta mi-a adus un zâmbet pe față, la vederea oglinjoarei cu Je suis belle. Am un tuș de ploape, un rimel, un ruj roșu și oglinjoara. Tot ce trebuie pentru a pin up makeup, ustensilele de machiaj care nu se demodează niciodată. Cred că sunt și o idee bună de cadou pentru o femeie, pentru că nu ai cum să dai greș alegând clasicul. Iată care e părerea mea despre produsele încercate de la Mlekior:

Rimelul Extra Volume Mascara – are o periuță grosuță, voluminoasă, pentru crearea efectului de volum. Am încercat rimelul înainte de a-mi aplica genuțele, pe genele mele naturale, însă nu pot să spun că am observat un volum deosebit. Nu încurcă genele, asta da, și nu le încarcă. Este un rimel în regulă, dar nu wow!.

extreme volume melkior

Tușul de pleope Liquid Eyeliner – cu pensuliță semiflexibilă, cum îmi place mie, trasează linii foarte, foarte fine. E complementul ideal pentru tușul de la Mac, care e genial, dar cu care nu pot trasa linii foarte fine. E unul din cele mai bune tușuri cu pensuliță, așa că îl recomand.

liquid_eyeliner_melkior

Rujul Rouge a Levres e un roșu cald superb, cremos. Are o persistență normală pe buză, nu e ieșită din comun. Dar e atât de frumos!

ruj red_lips

De la Yves Rocher am un fard negru cu sclipici – poate unul din cele mai frumușele. Nu e extrem de pigmentat sau poate din cauza particulelor sclipitoare pare gri. O să îl folosesc cât de curând pentru un smokey eyes.

fard_yves_rocher

Tot de la Yves Rocher, e pe așteptare un demachiant pentru ochi sensibili. Voi puteți să îl încercați înaintea mea, dacă aveți ochișorii sensibili, pentru că nu are parabeni și conține apă organică de albăstrele.

ochi_sensibili_yves_rocher

Tot la noutăți am un autobronzant Luxury Tan, Vita Liberata. Vom vedea dacă iese la spălare sau e autobronzant clasic, dar de mirosit, nu are mirosul acela tipic de autobronzant.

luxury_tan

De la Sephora am o mostră de CC Cream pe care abia aștept s-o încerc. Voi aveți vreun produs nou wow în arsenal? Ce îmi recomandați să încerc în materie de produse de makeup? Alte noutăți cosmetice am aici.

cc_cream

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Un produs nou si wow (performante ok, pret accesibil) este fondul de ten de la Rimmel London, Lasting Finish. Are nuante frumoase, naturale, neutre, rezistenta buna, acoperire exact cat trebuie pentru un ten normal fara probleme extreme, astfel incat sa nu se vada ca porti o “masca”. Eu l-am luat cu 26 de lei si ma incanta faptul ca nu trebuie neaparat sa il fixez cu pudra. Merge perfect ca atare, doar cu putin blush si balsam de buze ca sa ma simt perfect cand ies din casa. Data viitoare cand dai peste el, da o sansa testerului 🙂

  • Ce bine iti sta cu ruj rosu! ♡♡♡
    Kisses from http://glamupdoll.blogspot.com/