Review Shopping

I got NAKED3!

Știți cu ce nu m-am cadorisit demult? Cu produse de machiaj, altele decât my basics (gen tuș, pe care îl recumpăr over and over again). După experiența cu Naked 1, m-am îndrăgostit de fardurile Urban Decay, și de când a apărut Naked 3, mi-am dorit-o. Aceasta este diferită de Naked 1 și 2, având mai multe nuanțe rozosine, mai reci, așa cum le stă bine blondelor. Drept să vă spun, Naked 1 nu s-a terminat nici pe jumătate, și o am de 5 ani. Nu prea cred că o voi arunca – fardurile încă n-au devenit prăfoase, se comportă absolut perfect.

Testul timpului

Se comportă perfect dacă e să compar cu ceva similar ca și categorie, cumpărat în aceeași perioadă: cu paleta de farduri Pixie Pin-Ups, de la Too Faced. Mi-a plăcut enorm și Pixie Pin-Ups, încă mai am din ea destul de generos, însă parcă s-a mai deshidratat și a devenit nițel mai prăfoasă. Din acest punct de vedere, la testul timpului, câștigă cu brio… (tobe, surle, trâmbițe) ta-na-naaaaaaaaaa!!! …Naked! Prețurile sunt similare: 236 lei Naked (oricare) de la Urban Decay, 203 o paletă de la Too Faced. Așadar, având încă din plin din acestea două – pardon, trei, vezi Yves Saint Laurent – paleta Nude, Naked3 a fost mai degrabă o alegere emoțională, care m-a bucurat ca pe un copil 🙂

Paleta de farduri NAKED3

Nu m-am abținut de la a o utiliza, înainte de a o poza, așa că mi-am băgat pensula-n ea – se vede puțin. Fardurile sunt la fel de pigmentate precum mă așteptam, desigur, fiecare nuanță cu numele ei specific. Urban Decay spune că sunt nuanțe unice – așa este, chiar dacă diferențele pot fi nesemnificative pentru un amator. Pentru că nuanța Virgin de la Naked1 e singura consumată complet, am senzația că se va întâmpla același lucru cu nuanța Strange, din paleta Naked3. Diferit e faptul că avem o pensuliță cu două capete pentru aplicare fard, față de una singură, la paleta Naked1. Mi-ar fi plăcut să fie ca aceea din paleta YSL, un capăt pensulă de aplicare fard, cealaltă pensulă de blending (pentru uniformizarea culorii), dar sunt ambele pentru aplicarea fardului. Oglinda a venit cu ”țipla trasă”, pe care am dat-o jos, să arate frumos. Cutia este metalică, în relief 3D, la fel și ambalajul, are un design în 3D foarte estetic.

urban-decay-naked3-2 urban-decay-naked3-3 urban-decay-naked3-4

Urban Decay Eyes Primers

În trecut, primisem primer de pleoape în cutie cu Naked1. Părerea despre acest primer de pleoape n-a fost prea grozavă, în schimb, mi-a plăcut primerul Too Faced – citește aici. Odată cu paleta Naked3, am primit iarăși primer de pleoape, mostre, în 4 variante, de data asta sub formă de mostre:

  • Original – se usucă incolor
  • Eden – se usucă mat, nud, și oferă luminozitate
  • Sin – se usucă în șampanie/metalizat
  • Anti-ageing – îmbunătățește statusul ridurilor fine în 8 săptămâni

Încă nu am o părere formată despre ele, revino să vezi un update despre ele sau o nouă postare. Mă interesează cel mai mult anti-ageing, dar și restul. Dacă e să vorbim de primer de pleoape, actualul meu preferat este Mac Primer.
urban-decay-primer-2 urban-decay-primer-3 urban-decay-primer

Ce să zic, paleta Naked3 by Urban Decay, v-o recomand și vouă, mai ales celor cu tenul alb, iar celor cu ten măsliniu mai mult Naked 1 și Naked2, care au tonuri mai calde. O să vă țină juma’ de deceniu.

Între mostrele primite de la Sephora, am întrezărit o nouă potențială adicție parfumată: Modern Muse Nuit și Modern Muse Le Rouge Gloss de la Estee Lauder, sunt două parfumuri foarte faine, extrem de persistente: le-am încercat seara, a doua zi duș, sală, duș, masaj, iarăși duș, și a treia zi încă se mai simțeau puțin! 

mostrepaleta-naked3

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)