Featured Lifestyle Review

Oxigenoterapie de munte și beautynutriție

nutribeauty

Oboseala își spune cuvântul și necesitatea de o vacanță prelungită strigă atât de tare încât a trebuit să fug vreo trei zile la munte, cu tot cu materia pentru licență și cei dragi lângă mine. Gata, nu mai e ca până-n 25, acum tenul spune tuturor dacă ești sau nu odihnită și you cannot fake it, trebuie neapărat să iei somnul de frumusețe în serios…dacă ai vreme.

Sau să ai parte de o terapie cu oxigen sănătoasă, dacă nu la salon, prin imersare subiect direct în natură, cââââât mai departe de orice tip de poluanți. Pentru că chiar și un somn prost în natură e cu totul diferit de același somn prost la oraș. Poluarea generează oxidanți endogeni care favorizează îmbătrânirea celulară, iar lipsa lor și un plus de oxigen din natură produc reversul. Din fericire, am avut parte de trei somnuri bune 🙂

Pe lângă aceasta, o nutriție adecvată poate face minuni cu tenul tău – așa că dacă pentru psihicul meu escapada aceasta a fost ca o picătură-ntr-un ocean, cel puțin tenul meu a simțit-o. De aceea îmi vine să îi spun vacanță de beauty.

Înainte: sunt blondă din nou, dar, vai, tenul meu trădează nesomnicul, cu machiaj cu tot.

nutribeauty (1)

După noapte de somn în aer de munte, blindată cu bunătăți din livezile de la deal (mulțumim ”dealer”-ului). No makeup.

nutribeauty (2)

A doua noapte de oxigenoterapie + suc de clorofilă pentru oxigenare celulară internă – wrinkles significantly reduced.

nutribeauty (3)

A treia noapte + lapte crud proaspăt muls, cu semințe de susan – suficient calciu de pe ambele fronturi – animal și vegetal, unul din cele mai importante minerale din organism.

nutribeauty (5)

Pădurea și culesul ciupercilor pe care le cunosc sunt o terapie grozavă antioboseală. Gata de revenire la Cluj, la nutriție și la examene. 🙂 N-ar strica să repet figura cu voi, mă bate gândul de o tabără de beauty. Știu că ați cerut ritualul meu de skincare, vine curând și el, numai să mai am nițel timp.

nutribeauty (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Arati foarte bine, si nemachiata. Nu stiu cum e viata ta, insa pari fericita!

  • Cecilia, multumesc lui Dumnezeu 🙂 Sunt un om binecuvantat 🙂 O zi frumoasa iti doresc!