Featured Nails

NOTD: Back to short nails: French Candy

Îmi amintesc și acum prima oară când am renunțat la unghiile lungi, și le-am tăiat scurte. Eram stângace, nu mai știam să prind lucrurile în mână, cunoscuții nu își închipuie o Sigina fără unghii lungi. Le-am avut întâi ovale, cum obișnuiesc să le port, apoi pătrate. Mi-am adaptat tastatura la unghiuțe. E haios, dar e un alt stil de viață cu unghii lungi (îmi amintesc de postarea asta din 2010). Și a trecut chiar un an de când le-am avut cel mai scurte posibil, eu având unghii cu gel de 5 ani, deja.

Și pentru că ultima tură de unghii lungi m-a exasperat (căci ghici cine face curățenie când nu avem pe nimeni programat s-o facă – the princess herself, ultima oară prin pivnițele castelului 😀 ), am sunat la Nail Boutique și am hotărât instant: scurte-scurte.

Pentru că La vie en rose propriu-zisă s-a încheiat odată cu vara, nu pot să nu mă uit cu oarecare nostalgie la rozosinul păr tot mai pal – în curând revin la culoarea inițială, deocamdată, și, cine știe, ce mai răsări-va-mi din capul blond. Așa că l-am revigorat pe unghii, un roz bonbon dulce, cu un French metalic modern și l-am scos din anonimat cu câte o bijuterie pe inelar. Cred că e o variantă chiar mai reușită decât Royal Nails, mai puțin încărcată și foarte în tendințe (auriu+argintiu) – mulțumesc Simonei. Manichiura aceasta costă 95 lei, pentru alte detalii consultați lista de prețuri.

candy nails nail boutique (1) candy nails nail boutique (2) candy nails nail boutique (3) candy nails nail boutique (6) candy nails nail boutique (5) candy nails nail boutique (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Arata superb,clar,ca de altfel tot ce-am vazut de la acest boutique,dar…really95 ron?!?!?!
  Este muult prea scump,poate doar la un eveniment,nunta,aniversare,bal de absolvire,ceva unic….este extrem de scump…pt preturile/salariile din romania…iti iei hainute de banii aia…am ramas cam uimita…frumos,dar…nu toata lumea e bogata:-)

 • @asteri, Nail Boutique este un salon de lux. La unghiile cu gel, finisajul e 35 si umplerea simpla 80. Nu are preturi asa mari, aplicatiile sunt cele care costa. De exemplu, bijueriile de pe unghiile mele sunt 20 lei bucata (total 40 lei, fara manichiura asta e 50lei)

 • Da,e lux,indeed,costa totul,arata superb,locul,unghiile:-) dar m-a socat in prima faza,acum m-am mai linistit:-) dar imi fac si eu o manichiura zilele astea caviar,singurica de zici ca e priceless:-)

 • fain rozul. bijuteria de pe unghie o poti refolosi la manichiuri viitoare? in sensul ca lipiciul nu o strica de tot, nu?

 • Ce dulci sunt 😀 vata de zahar, bomboane, rochite, vara, soare 😀 Eeeexact la asta ma gandesc cand vad unghiutele tale 😀

 • vai, iti sta atat de bine cu unghii mai scurte! sa nu-ti mai lasi gherute, pliiiiiz 😛
  Fac manichiura si pedichiura frumoasa cei de la Nail Boutique, pe testate ,)

 • Ioana, apai m-am saturat, le-oi tine tot scurte 😛