Review Shopping

Noile lacuri Farmec Ultrarezistent: mate si metalice

Nici nu știți ce mult mă bucur că am avut vreme frumoasa de Paști. Am profitat să facem plimbări lungi într-un oraș adormit, în care, ca niciodată, nimeni nu se grăbea și ploua cu petale albe de corcodus. Mi-aș dori să fie mai des așa Clujul și, mai ales, să fie mereu cald afară.

În sprența că v-ați făcut antrenamentul colorând ouăle de Paști, vă puteți exersa dibăcia în continuare în lăcuirea unghiilor cu noile lacuri Farmec. Dacă nu demult am povestit de îngrijirea unghiilor pe care o oferă gigantul cosmetic nr 1 în România – aici,  și am stabilit că o manichiură simplă, curată, e în trend oricând, azi e momentul de glorie al noii game – 4 lacuri mate și două metalice, superbe.

Obișnuiesc să renunț la oja semi atunci când am chef să îmi schimb des culorile de pe unghii. De fiecare dată am avut câte o ”pată” pe câte un brand de oje, iar acum această pată s-a materializat pe noua gamă de lacuri Ultrarezistent, pentru că sunt super-super în tendințe și țin grozav de mult. Cele mate – cam 3 zile fără niciun fel de damage, iar cele metalice, de regulă, mai mult. 61-64F sunt cele mate, iar 65-66F sunt cele metalice. Pentru că vestea e foarte proaspătă, încă nu le găsiți pe site, dar vor fi disponibile în curând atât online, cât și în magazinele Farmec.

Foto: Mi scuzi unghiile, nu sunt frumos lacuite, sunt pe post de swatch, să vedeți cum arată lacurile pe unghii. Sunt uniforme, în 2 straturi, dar pe cel alb am uitat să dau al doilea strat, ce vedeti e doar cu unul. În rest, arata minunat și el. 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)